rosellealper
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 416
mi note 10 lite var 128.8 fiyat 4200 s20fe ile hemen hemen ozellikleri aynı s20 fe 5700 tl deymez benceNeden peki?
mi note 10 lite var 128.8 fiyat 4200 s20fe ile hemen hemen ozellikleri aynı s20 fe 5700 tl deymez benceNeden peki?
İphone 12 pro dan iyi değil mi ?Hocam Mi10T Pro veya F2 Pro düşünebilirsiniz
Mağazada deneyin derim.Yani hocam şöyle uzun ömürlü olsun ama ekran da yani tabi hiç elime se2020 almadım bir ara mağazaya gidip her ikisine de bakıcam boyutlarına eğer düşündüğüm kadar küçük değilse kesinlikle se 2020 ama eğer büyüklük kötü gelirse artık bi ekran büyütme zamanı geldi sanrıım
Mi note 10 lite ın işlemcisi daha iyi hatta.mi note 10 lite var 128.8 fiyat 4200 s20fe ile hemen hemen ozellikleri aynı s20 fe 5700 tl deymez bence
Hocam şuan özelliklere bakıyorum da yani kötü diyemem ama poco f2 için de bilemedim yaHocam Mi10T Pro veya F2 Pro düşünebilirsiniz
yok hocam o fiyata bulamadım yaniİkisi arasında Se 2020.Senin yerinde olsam bütçeyi 500 TL daha arttırıp Oneplus 8t alırdım.
daha önce hiç duymadığım modeller önermeyin hocam bana bunlardan önerin sdksdjksdjsdkdsRealme XT veya Nova 5T olabilir.
Hocam nova 5t öneriyorsunuz anladım da realme XT de önermessiniz ya o telefon alnır mı artıkRealme XT veya Nova 5T olabilir.
Hocam huawei'in zaten google sorunu olmasa gözüm kapalı ne apple ne samsung ama o sorun olduğunan bunlara kaldımHocam nova 5t öneriyorsunuz anladım da realme XT de önermessiniz ya o telefon alnır mı artık
Ya apple'ın güzel tarafı iphone 11 işlemcisi ve kamerası var küçük farklılıklar var tek. Bide boyut tasarım ve batarya sıkıntılı. Onun dışında 9 yıllık iphone 4s'de gram kasmam yok yaniİphone 12 pro dan iyi değil mi ?
Mağazada deneyin derim.
Teşekkür ederim tüm mesajlarımı da takip ediyormuşsun. Şimdi hava atıyoruz öyle mi her şeyim apple diye.
Ooo kendine gel demişsin bir de bak tam şuan geldim. Dersim bitince uzun cevap yazarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mi note 10 lite ın işlemcisi daha iyi hatta.
Bataryada se 2020 daha iyi.Yani hocam o kadar çok model var ki çok kararsızlıkla boğuşuyorum. Şöyle apple kullanmış biri olarak şöyle söyleyim.
Eğer boyut beni üzmezse ve batarya bide tasarım apple iyi fakat
s20fe gerek ekran gerek batarya olsun daha üstün. Tabi apple'ın da işlemcisi var ama o boyuta sırf işlemci için bilemedim. Ben en iyisi ikisini alayım kasa ve ekran s20fe olsun içine apple anakartını takayım ama batarya da m51'den çıkartırım ohh mis gibi
Hocam huawei'in zaten google sorunu olmasa gözüm kapalı ne apple ne samsung ama o sorun olduğunan bunlara kaldım
Ya apple'ın güzel tarafı iphone 11 işlemcisi ve kamerası var küçük farklılıklar var tek. Bide boyut tasarım ve batarya sıkıntılı. Onun dışında 9 yıllık iphone 4s'de gram kasmam yok yani
7 Pro ile karıştı uyku sersemliği ?Hocam nova 5t öneriyorsunuz anladım da realme XT de önermessiniz ya o telefon alnır mı artık
Anladım hocam ben bi yakın zamanda zaten turkcell'de bir işimiz var da çarşıya çıkmışken bakıcam hem o arada eğer varsa bu iki cihazı da canlı görmek isterim eğer ekran düşündüğüm kadar kötü değilse iphone 4s'le kıyasla se2020 alabilirim fakat ekran küçük gelirse bi işlemci tarafında geride olan s20fe olabilir.Bataryada se 2020 daha iyi.
12 Pro'dan iyi diyen oldu mu ?İphone 12 pro dan iyi değil mi ?
Mağazada deneyin derim.
Teşekkür ederim tüm mesajlarımı da takip ediyormuşsun. Şimdi hava atıyoruz öyle mi her şeyim apple diye.
Ooo kendine gel demişsin bir de bak tam şuan geldim. Dersim bitince uzun cevap yazarım.
Mi note 10 lite ın işlemcisi daha iyi hatta.
Yani hocam şöyle ben her iki sistemi de kullandım ve hala kullanıyorum .Yani apple tarafında gerek güncelleme gerek performans tartışılamaz evet fakat boyut olarak yani tasarım eski ekran diğerine göre küçük ve pil 1 günü anca zorlarken s20fe bunları aşmış şekilde geliyor tabi android olarak 3 yıl güncelleme alacak + 2 ben kullansam 5 apple bana sadece 5 yıl güncelleme verecek ve şuan elimdeki iphone 4s'e bakıyorum hala cayır cayır kasmadan arayüzde harika yani samsung bana bunu verirse alabilriim ama apple vereceğini biliyorumbu iki telefon tamamen farklı bir eko sistem, android ve ios hangisi kullanacağına karar vermen lazım öncelikle, s20fe samsun kendi işlemcisini kullanıyor performansı tartışılır ama gündelik hayatta kesinlikle çöp değildir. anyrıca forumlarda s20fe dokunmatik sorunu olduğu da belirtiliyor, hangi seridedir onu bir aştırın derim
Hocam poco f2 pro güzel cihaz benimde hoşuma gitti ama yani aklımda sorular kalıyor bu 3 yıl güncelleme alır mı uzun ömürlü olur mu diye12 Pro'dan iyi diyen oldu mu ?
Lafı ne ile anlıyorsunuz ?
Gayet iyi bir telefon.
Birinin fiyatı ile diğerinin fiyatını karşılaştırınca F/P oluyor.
Hayırlı olsun şimdiden.Anladım hocam ben bi yakın zamanda zaten turkcell'de bir işimiz var da çarşıya çıkmışken bakıcam hem o arada eğer varsa bu iki cihazı da canlı görmek isterim eğer ekran düşündüğüm kadar kötü değilse iphone 4s'le kıyasla se2020 alabilirim fakat ekran küçük gelirse bi işlemci tarafında geride olan s20fe olabilir.
Hayır yani neden inceleme değil de karşılaştırma videosu attınız ki iphone 12 pro ile? Karşılaşma imkanı yok bence.12 Pro'dan iyi diyen oldu mu ?
Lafı ne ile anlıyorsunuz ?
Gayet iyi bir telefon.
Birinin fiyatı ile diğerinin fiyatını karşılaştırınca F/P oluyor.
haberlerde öyle hocam ama ben oyun oynamıyorum ve 5 yıl güncelleme var diyorum yani 5 yıl güncel kullanacaksın + 2 yıl idare eder ben şöyle düşün 2011'de üretilen iphone 4s şuan hala geçen sene bile güncelleme aldı (basit bir güncelleme ama olsun) ve hala gram kasma olmadan kullanıyorum ondan önce ilk telefonum samsung galaxy ace hala yatıyor yani en sonra rom attım 1 yıl daha idare etti max ama artık meftabence se2020 yi de 7 yıl kullanamazsın bu arda biraz abartı bence max 4-5 yıldır bir iphone nin ömrü
Bastıra bastıra se 2020 öneriyor ?Kesinlikle Se 2020 öneririm. S20 FE'nin kullandığı exynos 990 video çekerken de telefonla konuşurken bile yani günlük kullanımda bile ısınan bir işlemci.
Se 2020 öneririm.
valla hocam öyle ya yani bende zaten indirim hala devam etmese rahat se 2020 alacaktım da şimdi ikilemde kalınca bi anBastıra bastıra se 2020 öneriyor ?
F2 Pro şu an rakiplerine karşı işlemci dışında esprisi olan bir cihaz değil. Eğer garantiyi gözden çıkarabilirseniz kayıtlı ve sıfır kutulu bir Oneplus 8T almanızı öneririm.Hocam şuan özelliklere bakıyorum da yani kötü diyemem ama poco f2 için de bilemedim ya
ben de iphone 6 kullandım 3 yıl. 3 yılın sonunda kasıyordu ve ben de o cihazdqa oyun oynamadım yani. Ama ikisinin arasında kesinlikle daha uzun kullanabileceğiniz iphone durhaberlerde öyle hocam ama ben oyun oynamıyorum ve 5 yıl güncelleme var diyorum yani 5 yıl güncel kullanacaksın + 2 yıl idare eder ben şöyle düşün 2011'de üretilen iphone 4s şuan hala geçen sene bile güncelleme aldı (basit bir güncelleme ama olsun) ve hala gram kasma olmadan kullanıyorum ondan önce ilk telefonum samsung galaxy ace hala yatıyor yani en sonra rom attım 1 yıl daha idare etti max ama artık mefta
Tabii ki hayır, hiç bir Xiaomi, Redmi veya Poco cihazın uzun ömürlü olduğunu görmedim. 2 yıl önce içinde sd 845 olduğu için 6 yıllık denilen mi 8 gözümün önünde animasyonlarda kasıyor. Ki zaten 2 yıl güncelleme alıyor Poco F2 Pro. Ki Poco Xiaomi'nin alt markası ve Xiaomi kadar kaliteli değil. Ve Xiaomi'de kalite aranmaz, Poco'da hiç. aranmaz.Hocam poco f2 pro güzel cihaz benimde hoşuma gitti ama yani aklımda sorular kalıyor bu 3 yıl güncelleme alır mı uzun ömürlü olur mu diye
Katılıyorum 6000 bandına çıkılabilirse Reno3 Pro alınabilir.iPhone SE 2020 almanızın daha mantıklı olacağını düşünüyorum. Oppo Reno 3 Pro da düşünebilirsiniz.
aslında tekrar düşününce arkadaş haklı olabilir. Çünkü artık telefonlar full ekran ve 5 yıl sonra tarihi eser olarak görülüp moral bozabilir se2020. Sizin tercihiniz. Ben sırf full ekran olsun fiye iphone 6 dan 11 e geçmiştim çünkü eski gözükmeye başlamıştı çerçeveli tasarım.Hediyeler varken ben olsam S20 Fe alırdım dostum.
SE 2020 en çok değer kaybeden iPhone oldu. İkinci elde 3800TL ye bulunabiliyor.aslında tekrar düşününce arkadaş haklı olabilir. Çünkü artık telefonlar full ekran ve 5 yıl sonra tarihi eser olarak görülüp moral bozabilir se2020. Sizin tercihiniz. Ben sırf full ekran olsun fiye iphone 6 dan 11 e geçmiştim çünkü eski gözükmeye başlamıştı çerçeveli tasarım.
En iyisi siz 1 yıl daha 4s kullanıp xr veya 11 e geçin @EmreK_1907
Dostum acaba trendyoldan alacağım da onda da hediye veriyorlar mı ? Tam bilgim yok amaSenin yüzünden tekrar uyarı almaya niyetim yok konuya dönüyorum.
Hediyeler varken ben olsam S20 Fe alırdım dostum.
Yok hocam ya keşke ama yani şuan trendyolda 5400'e bulduğum için onu yazdım yoksa 6k olsa zaten hiç alamam daKatılıyorum 6000 bandına çıkılabilirse Reno3 Pro alınabilir.
aslında tekrar düşününce arkadaş haklı olabilir. Çünkü artık telefonlar full ekran ve 5 yıl sonra tarihi eser olarak görülüp moral bozabilir se2020. Sizin tercihiniz. Ben sırf full ekran olsun fiye iphone 6 dan 11 e geçmiştim çünkü eski gözükmeye başlamıştı çerçeveli tasarım.
En iyisi siz 1 yıl daha 4s kullanıp xr veya 11 e geçin @EmreK_1907
Hmm bunu da göz önünde bulunduracağım yani normalde çok değer kaybeden bir marka değil ama olabilirSE 2020 en çok değer kaybeden iPhone oldu. İkinci elde 3800TL ye bulunabiliyor.
çıkış fiyatı 5400 liraydı se2020 nin sanırım ama 4600 liraya da bulunabniliyor. Apple ürünleri için en azında çok yükselme olmuyor.(Haziran-temmuz gibi bi hoplamışlardı gerçi ama neyse) Ben şuanda piyasada olan ürünler için en azından fiyatların yükseleceğini sanmıyorum.Dostum acaba trendyoldan alacağım da onda da hediye veriyorlar mı ? Tam bilgim yok ama
Yok hocam ya keşke ama yani şuan trendyolda 5400'e bulduğum için onu yazdım yoksa 6k olsa zaten hiç alamam da
ya hocam doların ne olacağı belli değil yani yıl sonundan sonra yeni vergiler zamlar yani hiç belli değil o yüzden hazır imkan açılmış söz verilmişken yani tasarım konusuna baya gözüme çarptı s20 fe eğer olursa o olabilir ya
Hmm bunu da göz önünde bulunduracağım yani normalde çok değer kaybeden bir marka değil ama olabilir
Bu arada sayenizde asistan olmuşum sağolun ?Dostum acaba trendyoldan alacağım da onda da hediye veriyorlar mı ? Tam bilgim yok ama
Yok hocam ya keşke ama yani şuan trendyolda 5400'e bulduğum için onu yazdım yoksa 6k olsa zaten hiç alamam da
ya hocam doların ne olacağı belli değil yani yıl sonundan sonra yeni vergiler zamlar yani hiç belli değil o yüzden hazır imkan açılmış söz verilmişken yani tasarım konusuna baya gözüme çarptı s20 fe eğer olursa o olabilir ya
Hmm bunu da göz önünde bulunduracağım yani normalde çok değer kaybeden bir marka değil ama olabilir