batuesesli
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
s20fe snapdragon işlemcili telefonum alalı 12 gün oldu aldığım ilk gün sarjın 20dakika da 20 gitmesi üzerine günün akşamı cihazı servise verdim serviste 3 gün kaldıktan sonra cihazda sorun yok diye geri verdiler. Forumlarda okuduguma göre bazı kişiler bu sorunla karşılaşmış 3 4 sarjdan sonra batarya biraz düzelmiş fakat yine de tatmin edici bir düzeye gelememiş. Ben bu cihazı iade etmek istiyorum fakat kurulum yaptım diye iade almıyorlar neymiş efendim sim takmayacakmışım ya da kurulum yapmayacakmışım! ben bunları yapmadan cihazı nasıl kullanmaya başlayıp sarjın hızlı bitip bitmediğini anlayabilirim? o zaman kardeşim kutunun üzerine kurulum yapmadan önce biraz takılın sarjı iyi ise sonra kurulum yapın diye bir ibare koyun. Ben bu cihazı iade etmek istiyorum sarjı çok kötü günde 3 kez sarja takmak gerekiyor bir de sıfır cihaz olduğu halde. Bende j7 prime vardı 6 senelik ölü bataryalı cihaz o bile s20fe nin bataryasından iyi. Arkadaşlar servise geri göndersem yine geri yollayacaklar çünkü cihazın bataryası sıkıntılı değil cihazın bataryası işlemciyi kaldıramadığı için sarjı hızlı bitiyor. Ben öğrenci adamım 2 senedir kenara para ata ata aldım bu cihazı ALLAH aşkına bana bir gösterin iade etmek istiyorum.