Soru S20+ Ne Zaman Stoklara Gelir ?

Alpaslan Çevikel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Merhabalar S20+ telefon modelini almaya karar verdim fakat şuan SAMSUNG ve Vatan Bilgisayar'ın resmi sitelerini ziyaret ettiğimde stokta olmadığı gözüküyor sizce ne kadar bir süre içerisinde stoklara yeniden gelir ve fiyatı artar mı ya da aynı fiyattan satılmaya devam eder mi ?

(n11.com gibi sitelerden telefon sipariş etmek istemiyorum sebebi güven problemi gibi bir çok sorun)

Bella Ciao

Profesör
Reaksiyon puanı
3,192
S20 serisi almayın, Exynos 900 serisi kötü bir işlemci serisi, silikon israfı.

f1rinci

Asistan
Reaksiyon puanı
83
hepsiburada da var satıcıda hepsiburadanın kendisi alabilirsin ordan.

Alpaslan Çevikel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
hepsiburada da var satıcıda hepsiburadanın kendisi alabilirsin ordan.
Gerçekten almayı düşündüm bir kaç defa ama riskli görüyorum bu sitelerden sipariş etmeyi çünkü gelecek kargo ile çıkartacağım kutusundan telefonda bir sorun çıkacak geri göndereceğim siz yaptınız diye almayacaklar vesaire başka sorunlar çıkartacaklar ya da değiştirecekler o sürecin ilerlemesi bir dert uğraşması bir dert o yüzden hiç uğraşmak istemiyorum bulunduğum şehirde olan mağazalardan almak istiyorum bana en yakın Vatan Bilgisayar var ama stok tükenmiş en azından bir sorun çıkarsa değişim işlemleri vesaire hızlı ilerler o yüzden SAMSUNG firmasının stokları yenilemesi ve zincir teknoloji mağazalarına dağıtımı ne kadar bir süre alır az çok tahmin ediyorum ama sizlerin de fikirlerinizi almak istedim

f1rinci

Asistan
Reaksiyon puanı
83
Gerçekten almayı düşündüm bir kaç defa ama riskli görüyorum bu sitelerden sipariş etmeyi çünkü gelecek kargo ile çıkartacağım kutusundan telefonda bir sorun çıkacak geri göndereceğim siz yaptınız diye almayacaklar vesaire başka sorunlar çıkartacaklar ya da değiştirecekler o sürecin ilerlemesi bir dert uğraşması bir dert o yüzden hiç uğraşmak istemiyorum bulunduğum şehirde olan mağazalardan almak istiyorum bana en yakın Vatan Bilgisayar var ama stok tükenmiş en azından bir sorun çıkarsa değişim işlemleri vesaire hızlı ilerler o yüzden SAMSUNG firmasının stokları yenilemesi ve zincir teknoloji mağazalarına dağıtımı ne kadar bir süre alır az çok tahmin ediyorum ama sizlerin de fikirlerinizi almak istedim
yasalar geregi internet aldıgınız ürünü iade edebiliyorsunuz o konuda sıkıntı olmaz. stok durumunu en iyi samsung türkiye yi arayıp yada mail atarak sorun dönerler size.

sergenica

Asistan
Reaksiyon puanı
23
Hocam markanın direkt çağrı merkezini arayıp sorun bence