herkese merhaba.. S20 daha yeni bir telefon kağıt üstünde daha iyi gibi ama sizce hangisi alınmalı ? ve note 10 plus ile note 10 kamerası arasında çok fark var mı bunu da merak ediyorum açıkçası... yorumlarınızı bekliyorum
İkisi arasında S-pen ile işin yoksa S20, S-pen önemli ise Note 10 almanı tavsiye ederim.Note 10 plus ile Note 10 arasında bazı farklar var.Bunlar: 1-Note 10 plus 2k hdr10 plus ekrana sahip,Note 10 full HD plus hdr 10 ekrana sahip. 2-Note 10 plusta 12 GB ram varken,Note 10 da 8gb ram var.3-Note 10 plus ta 4300 mah batarya varken,Note 10 da 3500 mah batarya var.4-Note 10 plus ta 4 kamera (ana kamera,ultra geniş açı, telephoto,tof kamera) varken,Note 10 da 3 kamera (ana kamera,ultra geniş açı, telephoto) var.herkese merhaba.. S20 daha yeni bir telefon kağıt üstünde daha iyi gibi ama sizce hangisi alınmalı ? ve note 10 plus ile note 10 kamerası arasında çok fark var mı bunu da merak ediyorum açıkçası... yorumlarınızı bekliyorum
Şu bulanıklık nasıl yapılıyor?2 tane Mi9T, daha fazla kameran olur. F/P olur tam.
S20 öneririm.