S20 FE vs A52

OCEANN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
s20(sd865) in tek artısı işlemcisi sanırım, diğer konularda a52 daha iyi olmasına rağmen neden s20fe daha pahalı?

Mikail_Ebrinç

Profesör
Reaksiyon puanı
2,700
Evren Samanyolu Galaksisi Güneş Sistemi Dünya
s20(sd865) in tek artısı işlemcisi sanırım, diğer konularda a52 daha iyi olmasına rağmen neden s20fe daha pahalı?
s20fe a52 den daha iyi a52 64mp olabilir ama s20fe 12 mp olmasına rağmen daha iyi

s20fe artıları
daha iyi kamera
daha iyi işlemci
daha iyi ekran
optik zoom
4k 60fps
kablosuz sarj

a52 artıları
ucuz olması dışında yok

Kombustor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
53
Yanlış Bilgilendirme
En iyisi Samsung Galaxy M51.
+Batarya
+Ekran
+İşlemci
İçlerinde S20 FE

Tebaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Yanlış Bilgilendirme
S20 fe fiyatına s10+ Plus öneririm. S20fe ucuz olması için uğraşılmış bir telefon dolayısıyla bazı özellikleri kısıtlı veya üst segment için yeterli değil. S10+ ise zamanının en premium cihazlarından biri. Aralarında 1 sene fark var ama o bir senede de telefon teknolojisinde çap atlatıcak olaylar olamadı bence. Bildiğim kadarıyla s10+ hala yazılımsal olarak da güncel.

OCEANN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
S20 fe fiyatına s10+ Plus öneririm. S20fe ucuz olması için uğraşılmış bir telefon dolayısıyla bazı özellikleri kısıtlı veya üst segment için yeterli değil. S10+ ise zamanının en premium cihazlarından biri. Aralarında 1 sene fark var ama o bir senede de telefon teknolojisinde çap atlatıcak olaylar olamadı bence. Bildiğim kadarıyla s10+ hala yazılımsal olarak da güncel.
evet ben de lite veya fe gibi kırpılmış telefonlar yerine eski amiral gemisinin daha iyi olcacağını düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

s20fe a52 den daha iyi a52 64mp olabilir ama s20fe 12 mp olmasına rağmen daha iyi

s20fe artıları
daha iyi kamera
daha iyi işlemci
daha iyi ekran
optik zoom
4k 60fps
kablosuz sarj

a52 artıları
ucuz olması dışında yok
peki 4500 lira civarına 2. el mate 20 pro alınır mı malum 2k amoled ekranı var

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
A52 nerde daha iyi? Şakaysa komik değilse daha da komik. S20fe nin kamerası,ekranı,işlemcisi a52 den çok daha iyi ve a52 den daha uzun ömürlü bir cihaz. Biri orta segment cihaz diğeri ise amiral gemisi katili bir cihaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

En iyisi Samsung Galaxy M51.
+Batarya
+Ekran
+İşlemci
İçlerinde S20 FE
M51 nasıl en iyisi oluyor?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Amma attın arkadaşım
Samsung'un Türkiye'de S21 Ultra'dan sonra en iyi arka kameraya sahip cihazı S20 FE
SD865 + IMX555 kombosu başka cihazda yok. Türkiye'de satılan bütün Exynos cihazlarda Samsung'un kendi sensörü var ki bu sensör de Snapdragon olanlardaki sensörle sözde muadil.
Sözde muadil diyorum 865'li cihazlar kamera olarak 990'lı cihazları tokatlıyor.
Sen diyorsun tek artısı işlemci ben diyorum S21 Ultra dışında Türkiye'deki en iyi Samsung arka kamerası.
Evet S20 Ultra'dan da daha iyi çünkü o cihazı 990 katlediyor.

Sizin ağzınıza bir parmak bal gibi A52'yi kim çaldı bilemem ama şuan Türkiye'de SD S20 FE fiyatının +3000 TL üstüne kadar kıyas şansına sahip bir telefon yok. Siz diyorsunuz A52 şöye güzel böyle güzel. :D :D

Ayrıca S10 Plus diyenler olmuş ayrıca gülüyorum. S10 Plus ekrandan başka hatrı sayılır bir tarafı olmayan bir cihaz. Evet malzeme kalitesi iyi evet kamerası iyi
Arka kamerası S20 FE kadar iyi değil. Ayrıca kılıfsız kullanmanız imkansız. Dehşet narin ve düştüğü an bütçenize kazık sokabilecek bir cihaz.

Çok paranız var her sene telefon değiştiriyorsanız bilemem. Her sene telefon değiştirebilecek paranız varsa zaten bu bantta gezinmezdiniz. Exynos belasıyla uğraşmak isteyenler S10 Plus alabilir.

Kendi testim şunu izleyin sadece Pubg olarak bakmayın.
Şu havada cihaz ısınacak ısınacak alalede bir uygulamada bile belki sorun çıkartacak. Bu işlemciler telefonların kalbi.