Hangi sebepten peki ?
Önerin için TeşekkürlerAralarında herşeyi doğru düzgün yapan tek telefon olduğu için ekran ses kamera gibi konularda en eksiksiz cihaz
İphone X kullanıcısıyım. Hangi telefona geçiş yapacağıma karar veremedim yardımcı olur musunuz ?
Sebepleri nedir peki tercih etmenizinSamsung Galaxy S10+ almanızı tavsiye ederim
Bende x vardi bozulunca s10 plus gectim ve inanilmaz mutluyum s10 plus bu telefonlar arasinda en iyisiİphone X kullanıcısıyım. Hangi telefona geçiş yapacağıma karar veremedim yardımcı olur musunuz ?
peki dostum sağolasın diğer önerilere de açığımBende x vardi bozulunca s10 plus gectim ve inanilmaz mutluyum s10 plus bu telefonlar arasinda en iyisi
Galaxy s10 plus. Batarya ve arka kamerada zoom dışında p30 dan daha iyiİphone X kullanıcısıyım. Hangi telefona geçiş yapacağıma karar veremedim yardımcı olur musunuz ?
iphone x note 9 ile değiştirmeye değer mi peki kıyasladığımızda kullanmaktan keyif alır mıyımS10+ fiyatı iyi düştü düşünülebilir.
iphone x note 9 ile değiştirmeye değer mi peki kıyasladığımızda kullanmaktan keyif alır mıyımGalaxy s10 plus. Batarya ve arka kamerada zoom dışında p30 dan daha iyi
iphone x note 9 ile değiştirmeye değer mi peki kıyasladığımızda kullanmaktan keyif alır mıyımS10+ ile p30pro kapışır ve s10+ kazanır. Neden dersen batarya süresi hariç ve arka kamera sensörü hariç her türlü konuda üstün. Ayrıca batarya süresi ve arka kamerasıda çok iyi kalitededir ama huawei'nin özellikle çalıştığı alanlar bunlar. Arka kamera ayrıca sensör olarak huawei daha üstün olsada yazılım kalitesi ile samsungta geri kalmıyor.
iphone x note 9 ile değiştirmeye değer mi peki kıyasladığımızda kullanmaktan keyif alır mıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:
değmez derken neyi kastediyorsun ?Bence değmez, yani cihaz eski bir cihaz değil aynı iş yerinde arkadaşım note 9 kullanıyor. Değişim kampanyaları var bir bak eğer iyi bir fiyata iade alırlarsa belki ama dediğim gibi onun haricinde değmez.
değmez derken neyi kastediyorsun ?