attilathehun
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 9
Merhabalar Redmi Note 8 Pro mu Yoksa Note 9s mi karar veremedim yardımcı olur musunuz?
Redmi note 9s al geç.Merhabalar Redmi Note 8 Pro mu Yoksa Note 9s mi karar veremedim yardımcı olur musunuz?
Note 9 Pro öneririm inan aradaki fiyat farkına değecektirMerhabalar Redmi Note 8 Pro mu Yoksa Note 9s mi karar veremedim yardımcı olur musunuz?
Önceliğiniz oyunsa Redmi Note 8 Pro diğer her şeyde Redmi Note 9 Pro (fiyat farkı bu kadar azken Redmi Note 9S almanızı önermem)Merhabalar Redmi Note 8 Pro mu Yoksa Note 9s mi karar veremedim yardımcı olur musunuz?
9S çok rezil bir telefon onun yerine Poco X2 gelse önerirdim her ne kadar IPS ekran sevmesem deÖnceliğiniz oyunsa Redmi Note 8 Pro diğer her şeyde Redmi Note 9 Pro (fiyat farkı bu kadar azken Redmi Note 9S almanızı önermem)
Katılıyorum knk bence de RN 9S seriyi büyütelim diye yapılmış gereksiz bir cihaz9S çok rezil bir telefon onun yerine Poco X2 gelse önerirdim her ne kadar IPS ekran sevmesem de
Konu bir ay öncesinin ?RN 9 Pro al 9S boş telefon.
Dikkat etmemişim.Konu bir ay öncesinin ?
Knk POCO X3 gördün mü SD732G var ama ekran IPS bir de kamerayı ortaya koymuşlar niye köşeye koymazsınız ki ?Katılıyorum knk bence de RN 9S seriyi büyütelim diye yapılmış gereksiz bir cihaz