M
Murat Burç
SDN Okuru
OİS donanımsaldır kapatılamaz. EİS'de 4K 60 FPS'de kapatılıyor. Diğerlerinde açık. Mate 20 Pro 4k 60 fps video çekemiyor. 1080P 60FPS'de EİS açacağım diye devasa derecede açıdan kırpıyor üstüne görüntü gecikmesi var.Exynos 9820 kirin 980 den iyi??????bilmezmiyim Hani şu Pugb de Kasım kasım kasılan, batarya da stand bye tarafı rezalet olan, bağlantı dengesizliği yüzünden şebeke sorunuyla kullanıcıları verem eden,video da 60 karelerde ois ı kapatan İşlemciden mi bahsediyorsun???? Bu forumda ve Donanımhaber forumda millet Exynos dan bıkmış,bezmiş,bu işlemci yüzünden Samsung a söven bile var,hala kalkmış Exynos diyorsun.Sen kullanmaya devam et yarın başkaları gibi konu açıp exynos beni bezdirdi dediğinde bu yazdıklarını sana hatırlatıcağım.Kamera tarafında S10 da 1/2.55 inç sensör varken Mate 20 Pro da 1/1,7 inç sensör var.Mate 20 Pro daha büyük sensöre,daha iyi yazılım a sahip olduğu için gece S10 dan iyi.Gündüze gelince Huawei Mate serilerinde kameralar kullanılan sensör ve yazılım sayesinde hem çok kaliteli,hemde gerçeğe yakın fotoğraflar çeker.S10 plus Lada ,Mate 20 Pro ilede fotoğraflar çektim.Kalite olarak ikisi birbirine yakınken renk doğruluğunda Mate 20 Pro bariz üstün.Samsung kameralarının maviyi masmavi, kırmızıyı kıpkırmızı yaptığını biliyoruz. Git Mate 20 Pro ile yüzleş, fotoğraf çek sonra konuş.Youtube dan 2-3 video izleyip burda ahkam kesme.Mate 20 Pro nun arka kamerası na sizden başka burun kıvıran yok,siz Samsung avukatlığı yapmaya devam edin.Samsung size madalya takacaktır.??
Mate 20 Pro ile video çekmeye çalışanlara Allah'tan sabır diliyorum.
Çektiği fotoğrafların da bir olayı yok haberin olsun.