Alınır, mükemmel bir cihaz s10 plus ama 1 ay daha bekleyip s11 serisine bakmanızı tavsiye ederim.S10 plus almaya karar verdim kamera batarya nasil sozce
Ben de S10 modeli mevcut.Düşünün S10'dan acayip memnunum S10+ da muhteşem ötesidir.Şiddetle tavsiye ediyorumS10 plus almaya karar verdim kamera batarya nasil sozce
Aralarında batarya ve ekran boyutu dışında fark yok. Bende normal s10 kullanıyorum mükemmel bir cihaz.Ben de S10 modeli mevcut.Düşünün S10'dan acayip memnunum S10+ da muhteşem ötesidir.Şiddetle tavsiye ediyorum
S10 plus almaya karar verdim kamera batarya nasil sozce
Bence 2019 da çıkan en iyi telefonlardan ilk üçünde kesin var.Ayrıca şık bir cihaz, başkan savma değil elma gibiAralarında batarya ve ekran boyutu dışında fark yok. Bende normal s10 kullanıyorum mükemmel bir cihaz.
S10 plus almaya karar verdim kamera batarya nasil sozce
AlınırS10 Plus alinirmi ?
Hayırlı olsun.Cihaz alındı teşekkürler.
güzel alinirS10 plus almaya karar verdim kamera batarya nasil sozce
Merhaba,S10 plus almaya karar verdim kamera batarya nasil sozce
iphone 11 pro
Cihaz alındı teşekkürler.
bence 2019'un en iyi telefonu OnePlus 7 ProBence 2019 da çıkan en iyi telefonlardan ilk üçünde kesin var.Ayrıca şık bir cihaz, başkan savma değil elma gibi![]()
iyi diyon hoş diyon da satmaya kalksa zarara girecek Samsung'un öyle bir sıkıntısı varCihaz alınmış elmacı güzeli, hadi geçmiş olsun.
Çok doğru bir tercih yapmışsın yeğenim, hayırlı olsun güle güle kullan.
Geçenlerde telefoncuda inceleme şansım oldu, iyi bir cihaz demek haksızlık olur, harikulade bir cihaz. Her yönüyle süper.
Öyle değil diyeceğim fakat öznel bişi sonuç itibari ile.Kimine nokia hala güzelbence 2019'un en iyi telefonu OnePlus 7 Pro
Mesaj otomatik birleştirildi:
iyi diyon hoş diyon da satmaya kalksa zarara girecek Samsung'un öyle bir sıkıntısı var
iyi diyon hoş diyon da satmaya kalksa zarara girecek Samsung'un öyle bir sıkıntısı var
Ben Nokiadan soğudum şuan telefonum Nokia 5 memnun değilim tavsiye etmem kronik sıkıntıları var 1200 TL ye almıştım keşke almasaydım 2 sene önce almıştımÖyle değil diyeceğim fakat öznel bişi sonuç itibari ile.Kimine nokia hala güzel![]()
bence 2019'un en iyi telefonu OnePlus 7 Pro
Mesaj otomatik birleştirildi:
Samsung sevmiyorumSamsung ile ne sorununuz var? Diğer markalarında böyle sorunları var![]()
Samsung sevmiyorum
Android'lerin geneli öyle satmaya kalkınca zarara giriyorsun ama Samsung'ta bu durum daha çok ön planda
Doğrudur hocamÇünkü Samsung da yelpaze geniş, sizin de dediğiniz gibi androidlerin geneli böyle.
Ben Yetkili Serviste de çalıştığımdan söylüyorum, diğer markalar da da aynı durum söz konusu.
Böyle bir durum yok.O senin ile alıcının arasındaki bir olay.Çok iyi fiyatlara herşeyi satabilirsin.Markayı kötülemene gerek yok.Samsung sevmiyorum
Android'lerin geneli öyle satmaya kalkınca zarara giriyorsun ama Samsung'ta bu durum daha çok ön planda
kötülediğimden değil ben Samsung markasının cidden sevmiyorumBöyle bir durum yok.O senin ile alıcının arasındaki bir olay.Çok iyi fiyatlara herşeyi satabilirsin.Markayı kötülemene gerek yok.
Ben de S10 modeli mevcut.Düşünün S10'dan acayip memnunum S10+ da muhteşem ötesidir.Şiddetle tavsiye ediyorum
Aralarında batarya ve ekran boyutu dışında fark yok. Bende normal s10 kullanıyorum mükemmel bir cihaz.