S10 Plus alınır mı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FurkanD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mustafaozan

Forumdan uzaklaştırıldı
Reaksiyon puanı
15
bence şu an piyasada alınacak en ideal modellerden biri general mobile'ın 9prosu. yeni yıl indiirmiyle de baya indi fiyatı bi araştır derim ben kamerasından bataryasına kadar memnun kalırsın

Reaksiyon puanı
8,192
İlla Android olsun diyorsan güzel bir cihaz. Onun dışında iPhone 11'de o fiyat aralığında gayet başarılı.

Şimdi hemen o fiyata HD ekranlı telefon mu önerilir diyenler olacaktır mutlaka onlara söyleyeyim, iPhonedo kanalının iPhone 11 incelemesini izleyebilirsiniz.

Reaksiyon puanı
10,315

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
Bence 2019 da çıkan en iyi telefonlardan ilk üçünde kesin var.Ayrıca şık bir cihaz, başkan savma değil elma gibi :D
bence 2019'un en iyi telefonu OnePlus 7 Pro
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cihaz alınmış elmacı güzeli, hadi geçmiş olsun. :D
Çok doğru bir tercih yapmışsın yeğenim, hayırlı olsun güle güle kullan.
Geçenlerde telefoncuda inceleme şansım oldu, iyi bir cihaz demek haksızlık olur, harikulade bir cihaz. Her yönüyle süper.
iyi diyon hoş diyon da satmaya kalksa zarara girecek Samsung'un öyle bir sıkıntısı var

Reaksiyon puanı
10,315
iyi diyon hoş diyon da satmaya kalksa zarara girecek Samsung'un öyle bir sıkıntısı var

Bir telefonun ömrü yaklaşık olarak bellidir zaten, son haddine kadar kullanır. Ondan sonra geçen sürede çürük elma'nın muadili arasındaki fiyat farkı zaten taş patlasa bir kaç yüz lira olabilir. Eh o kadarına da değer yani. Bu işin ticaretini, al-satını zaten telefoncular yapıyor, bırakın kârını zararını onlar düşünsün. :)

EMRE YONAT

Dekan
Reaksiyon puanı
5,461
Samsung sevmiyorum
Android'lerin geneli öyle satmaya kalkınca zarara giriyorsun ama Samsung'ta bu durum daha çok ön planda

Çünkü Samsung da yelpaze geniş, sizin de dediğiniz gibi androidlerin geneli böyle.
Ben Yetkili Serviste de çalıştığımdan söylüyorum, diğer markalar da da aynı durum söz konusu.

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
Böyle bir durum yok.O senin ile alıcının arasındaki bir olay.Çok iyi fiyatlara herşeyi satabilirsin.Markayı kötülemene gerek yok.
kötülediğimden değil ben Samsung markasının cidden sevmiyorum
Ayrıca orta segmentini de üst segmentini de satmaya kalksan yine zarara giriyorsun gerçi bu bütün Android'lerde böyle çünkü İPhone gibi 2.el değeri yok
2 sene önce yakın bir abim annesinin Note 4'ünü 1000 tl'ye sattı ama zar zor sattı

aslanaslihan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0