S10 edge aydınlatması sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bkybky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bkybky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar s10 plus edge aydınlatması ekran kapalıyken çalışmıyor bu sorunu nasıl çözebilirim bir çok şey denedim olmuyor. İkincisi duvar kağıdım kendiliğinden yan dönüyor sürekli bunun için ne yapabilirim teşekkürler

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
Ayarlardan ekran kapalıyken seçeneğini seçtiniz mi ?
Duvar kağıdı normal olarak ekran yan pozisyondayken dönüyor. Bahsettiğiniz ekranın yan dönmesini kapatmak mı ?

Bkybky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet ekran kapalı seçeneğini seçtim tüm uygulamaları seçtim olmuyor telefonu ilk aldığımda çalışıyordu. Hayır ekran yan dönmesi değil, normal ana ekrandayken duvar kağıdım daki resim yan dönüyor anlamsız bir şekilde, tekrar ayarlardan o duvar kağıdını seçiyorum yeniliyorum yani ve düzeliyor sonra bir süre sonra tekrar yan dönüyor

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
Evet ekran kapalı seçeneğini seçtim tüm uygulamaları seçtim olmuyor telefonu ilk aldığımda çalışıyordu. Hayır ekran yan dönmesi değil, normal ana ekrandayken duvar kağıdım daki resim yan dönüyor anlamsız bir şekilde, tekrar ayarlardan o duvar kağıdını seçiyorum yeniliyorum yani ve düzeliyor sonra bir süre sonra tekrar yan dönüyor
Çok ilginç yani böyle bir problemi ilk defa duydum.
Siz en iyisi yedekledilten sonra bir telefonunuzu sıfırlayın, baktınız yine aynı sorunlar devam ediyor Samsung'u ya arayın ya da Members üstünden ulaşın. Uzaktan erişim ile hallederler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de rica edicem buraya da bir yazın belki çözümünü bilen arkadaşlar vardır.

Son düzenleme:

Bkybky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamamdır teşekkürler