bende bilmiyorum ama bütün sitelerde r3 3300x i3 10100 den daha iyi r5 3600 i5 10400 den daha iyi ama bazıları ısrarla inanmıyor.Userbenchmark önemli ?
Burada yasak değil mi ya?
bende bilmiyorum ama bütün sitelerde r3 3300x i3 10100 den daha iyi r5 3600 i5 10400 den daha iyi ama bazıları ısrarla inanmıyor.Userbenchmark önemli ?
Burada yasak değil mi ya?
Evet, doğru.r3 3300x i3 10100 den daha iyi
Tamam.r5 3600 i5 10400 den daha iyi
Katılıyorum. Böyle olursa gerçekten İntel artık alınabilecek kıvama gelebilir. Merak etme, ben de gizli İntel destekçisiyim daha iyi olabilmesi için.İntel daha iyi. Adamların bi kere mimarisi çok üst düzeylerde. Bu mimarinin dahada gelişmişi 7nm olursa Amd ni görürüz o zaman ?
hodri meydan
o zaman amd 2nm ile kafa tutar 7 nm işlemcilereKatılıyorum. Böyle olursa gerçekten İntel artık alınabilecek kıvama gelebilir. Merak etme, ben de gizli İntel destekçisiyim daha iyi olabilmesi için.![]()
11. nesil de intel düzeltecek gibi geliyor. Ama bi yandan da intele iyi oluyor zamanında amd nin çok hakkını yedi.Katılıyorum. Böyle olursa gerçekten İntel artık alınabilecek kıvama gelebilir. Merak etme, ben de gizli İntel destekçisiyim daha iyi olabilmesi için.![]()
haha daha geçemedi geçmicek batar inşAllah.İntel daha iyi. Adamların bi kere mimarisi çok üst düzeylerde. Bu mimarinin dahada gelişmişi 7nm olursa Amd ni görürüz o zaman ?
hodri meydan
2nm işlemcilerin bi kaç senesi daha var.o zaman amd 2nm ile kafa tutar 7 nm işlemcilere![]()
2nm mümkün olamaz 5nm yapsın da şükret.o zaman amd 2nm ile kafa tutar 7 nm işlemcilere![]()
Daha dur zaman ilerliyor.... tık tık tık tıkhaha daha geçemedi geçmicek batar inşAllah.
haha daha geçemedi geçmicek batar inşAllah.
o zaman amd 2nm ile kafa tutar 7 nm işlemcilere![]()
Al sana intelin yeni 7nm haberide geldi. Artık birbirinizi kucaklayıp (sevinç) gözyaşları dökün. ?imkansız daha 7nm yapamıyor amd 5nm o...
ARM 5NM ye geçti çoktan.Al sana intelin yeni 7nm haberide geldi. Artık birbirinizi kucaklayıp (sevinç) gözyaşları dökün. ?
![]()
Intel 7nm CPUs Delayed by a Year, Alder Lake in 2H-2021, Other Commentary from Intel Management
Intel's silicon fabrication woes refuse to torment the company's product roadmaps, with the company disclosing in its Q2-2020 financial results release that the company's first CPUs built on the 7 nanometer silicon fabrication node are delayed by a year due to a further 6-month delay from prior...www.techpowerup.com
MX serisi yıllardır ofis için çıkıyor ya o yüzden. Ama güç olarak çok kötüler.mx110 nasıl? iş için?
Ryzen fanboyunun da, beni intel fanboyluguyla suçlaması nasıl bir kafa oldum olası anlamıyorum.Intel 10. Nesil işlemcilerin rakipi amd 4.Nesil ama amd 3 nesil işlemciler tekli çekirdek de 10.Nesil intel daha iyi elinde kanıt yok bişey yök gelmiş intel in fanboyluğuna yapıyorsun
i3 9100f neresi kötü? arkadaşım kullanıyor ve memnun yüksek fps ler alıyor . Elimde 10000000000tl olsa vallah r5 1600af alırım
Ryzen fanboyunun da, beni intel fanboyluguyla suçlaması nasıl bir kafa oldum olası anlamıyorum.
Ben burda ryzen fanboyluğu yapmıyorum size kanıtlarla gösteriyorum ama halen inanmıyorsunuz fanboyluk yapsam r9 3900x de i9 10900k dan daha iyi derim.
Ben burda ryzen fanboyluğu yapmıyorum size kanıtlarla gösteriyorum ama halen inanmıyorsunuz fanboyluk yapsam r9 3900x de i9 10900k dan daha iyi derim.Ryzen fanboyunun da, beni intel fanboyluguyla suçlaması nasıl bir kafa oldum olası anlamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nm'yi de ne sanıyorsunuz anlamıyorum. İşlemcide en önemli olan mimaridir. Nm ürtim sürecidir, düşük olursa enerji tasarrufu sağlar. İşlemciyi hızlandirmaz. Sağolsun voltajı basarak enerji kısmını oc ye harcıyor amd, intele yetişmek için. Bu kadar takılmaya gerek yok bence.
AMD'yi sevmeniz lazım hem de çok sevmeniz lazım.AMD ben de sevmiyorum ama adamlar derslerine çalışıyor hakkını yemeyelim ?
7. Nesilin Intelin rakibi 1. Nesil AMD. Bu kadar fanboy olmayın beArkadaşlar OC nedir İntel'de
K serisi işlemci almak için fazla para
Z serisi anakart almak için fazla para
Yani ne tartışması var anlamadım r4 çıkınca konuşalım bunları....
Mesaj otomatik birleştirildi:
3. Nesil ile 10 nesili karşılaştırmak nedir ya?