RX480 F/P Monitör önerisi

craysiswanted

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamun Aleyküm Arkadaşlar.Rx 480 ekran kartına mönitör almak istiyorum ama aklımda birçok soru var Bilginiz dahilinde yanıtlarsanız sevinirim .Öncelikli olarak (Not:Bu uç bir soru alacağımdan değil ama merak ettim :) ) eğer 4k bir led televizyon alsam tepkime süresi olarak oyun oynarken sıkıntı çıkarırmı ve 4k bir tv de 2k da oyun oynuyabilirmiyim çünkü,Rx480 1080p -2k odaklı bir kart .(4k alma olasılığım düşük fakat alırsam ileride crossfire yapmayı düşünüyorum o zaman kurtarır belki :) ).Aslında aklımda hem ileriye dönük hemde ekran kartı desteklediği için 2k lık bir ekran almak var fakat pahalı geldi F/P olarak bu monitörü Öneriyorlar

ASUS 23.6" VN247H 1ms Full HD HDMI Gaming Monitör

bende bu mönitöre rastladım LG 25" 25UM58 Full HD Ultra Wide IPS Monitör Ben açık dünya oyunlarını(Fallout,Skyrim,Gta5,vs) oynamayı daha çok seviyorum,3Boyutlu tasarım programları+Render kullanıyorum bu yüzden geniş ekran olması hoşuma gitti 5ms oyunda biraz sıkıntı olur gibi geldi hem bu çözünürlük oyunlar desteklerimi daha önce hiç dikkat etmedim?
Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Yorum için teşekkür ederim.Çizim programlarıylada uğraştığım için LG nin geniş ekran olması hoşuma gitmişti.

23 ile 25 in farkı pek olmaz ayrıca 27 ve üzerinde 1920x sırıtır yeterli bir çözünürlük değil 2k gerekli .

craysiswanted

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geniş ekranlı isterseniz buna bakın derim. @okinkurt tavsiye ettiği gibi o ekran kartına freesync monitör alsanız daha iyi olur.
Viewsonic VX2757-MHD 27" 1ms (Analog+HDMI+Display) AMD Fiyatı
Teşekkür ederim aslında Fiyat bakımından biraz pahalı fakat aldığım monitörü uzun yıllar kullanıcağım düşünülürse güzele benziyor.Geniş ekran olması iş bakımından ve Açık dünya oyunlarında oyun atmosferine dalmak için istiyorum :)

craysiswanted

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
23 ile 25 in farkı pek olmaz ayrıca 27 ve üzerinde 1920x sırıtır yeterli bir çözünürlük değil 2k gerekli .
Sizin önerdiğiniz 2k da olabilir,çok küçük olmayacak F/P monitörü varsa söylerseniz sevinirim. Ve 2k monitörde full hd görüntü açmak sıkıntı oluştururmu?

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Sizin önerdiğiniz 2k da olabilir,çok küçük olmayacak F/P monitörü varsa söylerseniz sevinirim. Ve 2k monitörde full hd görüntü açmak sıkıntı oluştururmu?

23 inç ve 1920x ve freesync bir monitör oldukça güzel bir ürün bence 2k tek 480 ile iyi bir tercih olmaz.

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Wowww :eek: Bu efsaneymiş ama şuan bunu karşılamam mümkün değil malesef :(

İlk yorumda önerdiğim monitör sizin isteklerinizi karşılar ama ille 27 istiyorum diyorsanız yukarda arkadaşın önerdiği 27 lik fena değil tekrar edeyim 27 de 1290x pek tavsiye etmiyorum ama tabi siz bilirsiniz.