craysiswanted
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Selamun Aleyküm Arkadaşlar.Rx 480 ekran kartına mönitör almak istiyorum ama aklımda birçok soru var Bilginiz dahilinde yanıtlarsanız sevinirim .Öncelikli olarak (Not:Bu uç bir soru alacağımdan değil ama merak ettim ) eğer 4k bir led televizyon alsam tepkime süresi olarak oyun oynarken sıkıntı çıkarırmı ve 4k bir tv de 2k da oyun oynuyabilirmiyim çünkü,Rx480 1080p -2k odaklı bir kart .(4k alma olasılığım düşük fakat alırsam ileride crossfire yapmayı düşünüyorum o zaman kurtarır belki ).Aslında aklımda hem ileriye dönük hemde ekran kartı desteklediği için 2k lık bir ekran almak var fakat pahalı geldi F/P olarak bu monitörü Öneriyorlar
ASUS 23.6" VN247H 1ms Full HD HDMI Gaming Monitör
bende bu mönitöre rastladım LG 25" 25UM58 Full HD Ultra Wide IPS Monitör Ben açık dünya oyunlarını(Fallout,Skyrim,Gta5,vs) oynamayı daha çok seviyorum,3Boyutlu tasarım programları+Render kullanıyorum bu yüzden geniş ekran olması hoşuma gitti 5ms oyunda biraz sıkıntı olur gibi geldi hem bu çözünürlük oyunlar desteklerimi daha önce hiç dikkat etmedim?
Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
ASUS 23.6" VN247H 1ms Full HD HDMI Gaming Monitör
bende bu mönitöre rastladım LG 25" 25UM58 Full HD Ultra Wide IPS Monitör Ben açık dünya oyunlarını(Fallout,Skyrim,Gta5,vs) oynamayı daha çok seviyorum,3Boyutlu tasarım programları+Render kullanıyorum bu yüzden geniş ekran olması hoşuma gitti 5ms oyunda biraz sıkıntı olur gibi geldi hem bu çözünürlük oyunlar desteklerimi daha önce hiç dikkat etmedim?
Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.