suzerain
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 143
Merhaba arkadaşlar. Cs go,valorant gibi rekabetçi oyunlarda oynamak için f/p bir sistem dizmeye karar verdim. Uygun fiyata Rx 580 ekran kartı ve Ryzen 3 3100 işlemci buldum ancak anakart konusunda kafam karışık. Minimum fiyatla darboğaz yapmayacak bir anakarta ihtiyacım var 2-3 ay sonra sistemi satıp komple yeni bir sisteme geçeceğim o yüzden bu sistemi yükseltme gibi bir düşüncem yok günü kurtarsa performans düşürmese yeterli benim için. Elimde boş kasa var atx ve micro atx, mini ttx uyumlu yazıyor ve şöyle bir anakart buldum. Bu anakart bu sisteme ve ekteki fotoğraftaki kasaya uyumlu olur mu?
Bu iki kasa da bende mevcut hangisine uyumlu olursa onda çalıştırabilirim.
Anakart Fiyatları ve Modelleri - n11
Anakart ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Anakart çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
m.n11.com
Bu iki kasa da bende mevcut hangisine uyumlu olursa onda çalıştırabilirim.
Everest Ares-X1 750w 80plus Bronze Usb 3.0 Midt Atx Siyah Pencereli Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Everest Ares-X1 750w 80plus Bronze Usb 3.0 Midt Atx Siyah Pencereli Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com