Ahmet-
Profesör
Öncellikle merhabalar arkadaş. virüs geldiği ilk aylarda kart baya ucuzdu. 2.700 liraya sapphire pulse geziyordu indirim kodum vardı. 2.500 falan geldi sonra kartı sipariş ettim. Kart geldi 3 4 gün kartı sorunsuz kullandım. sonradan hatalar yemeye başladım crash hatası almaya başladım oyunlarda. iyice sinirime gitti morelim baya bozuldu oyundan tad alamıyordum
sonra işte bi tanıdık dostumdan yardım istedim uv yaptım ddu ile sürücüyü kaldırdık güvenlik moda girerek yaptım o işleri baya yaptık işte. şu sürücüyü kullanmama rağmen mavi ekran siyah ekran hatası alıyordum kullandığım sürücü buydu. adrenalin 2020 edition 20.2.2 WHQL du sürücü hep yiyorum bıktım iyice. eni sonu satıcıyıla konuştum. iade ettim kabul edildi sonra kargoyu verdim param yattı sonra daha amd ekran kartların yarısı sorunlar çözülmedi gitti adam akıllı yazılım konusunda kötü amd. kartın perfomansına bişey demiyorum düzeltseler sorunu yeri geldi uyku moduna alıyordu kendi kendine. sistemi resetlemek zorunda kalıyordum
sapphire kalitesizliğimi artık bilmiyorum ama kartı iade ettim iade edeli baya oluyor şimdiden haberiniz olsun