Rx 460 Ekran kartı ile ilgili

SonyTRX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar ben gtx 750 alacaktım ama Donanım Arşivin bu videosu ile karaımı değiştirdim Rx 460 alacağım BEnim powersupply 300 watt ve işlemcim (intel celeron cpu g550 2.60ghz ) sizce işlemcim ve powersupply yeterlimi o ekran kartına ??

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
300 watt çok düşük, önerilen 450 watt... ikinci el bi psu bulursanız kaliteli işinizi görür ama zaten her halukarda psu yu değiştirmeniz gerekli sistemi eğer güncellemek istiyorsanız...

Şuradan almanız halinde hem ucuz hem kaliteli markaları seçtim :

Son düzenleme:

SonyTRX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
PSU değiştirin derim ben. Riske atmaya hiç gerek yok.
Bilgisayarda donanım güncellemeai yapmayacağım sadece bu ekran kartını sipariş ettim bugün fazla bir sıkıntı çıkarırmı

---- Mesajlar birleştirildi ----

6
300 watt çok düşük, önerilen 450 watt... ikinci el bi psu bulursanız kaliteli işinizi görür ama zaten her halukarda psu yu değiştirmeniz gerekli sistemi eğer güncellemek istiyorsanız...

Şuradan almanız halinde hem ucuz hem kaliteli markaları seçtim :
[/QUOTE Bilgisayarda donanım güncellemeai yapmayacağım sadece bu ekran kartını sipariş ettim bugün fazla bir sıkıntı çıkarırmı

Son düzenleme:

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
75 watt güç çekiyormuş bu kart (pek emin değilim bir sitede öle yazıyordu), bu sebepten büyük olasılıkla sistem güç yetmezliği sorunu yaşayacaktır...
Burada belirleyici olan sistemin tüm parçalarının tükettiği güç ve güç kaynağının kalitesi...

SonyTRX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
75 watt güç çekiyormuş bu kart (pek emin değilim bir sitede öle yazıyordu), bu sebepten büyük olasılıkla sistem güç yetmezliği sorunu yaşayacaktır...
Burada belirleyici olan sistemin tüm parçalarının tükettiği güç ve güç kaynağının kalitesi...
Bilmiyorum ama bence o kadar güç çekmez gtx 750 bile okadar güç yemiyor

Ekli dosyayı görüntüle 65530Ekli dosyayı görüntüle 65531Ekli dosyayı görüntüle 65532

Ekli dosyayı görüntüle 65530Ekli dosyayı görüntüle 65531Ekli dosyayı görüntüle 65532

Son düzenleme:

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,078
Powerin HEC ise hiç merak etme. 12 volttan ne yazdıysa ,onu tamamıyle verir. Çoğu kişi belki bilmeyebilir ama,pek çok tanımış markaya power üreten,kalite bi ana power üreticisidir. Değerleri, bu sistem için gayet yeterli.

SonyTRX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Çok ama çok teşekkür ederim eyvallah ben 3 gündür bu cevabı arıyordum çok sağol vallaha Allah razı olsun kardeşim

Bu arada ekran kartına güç gelir değilmi yani woltajı yetermi

Son düzenleme:

SonyTRX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Bu arada ekran kartına güç ge
Powerin HEC ise hiç merak etme. 12 volttan ne yazdıysa ,onu tamamıyle verir. Çoğu kişi belki bilmeyebilir ama,pek çok tanımış markaya power üreten,kalite bi ana power üreticisidir. Değerleri, bu sistem için gayet yeterli.
Çok ama çok teşekkür ederim eyvallah ben 3 gündür bu cevabı arıyordum çok sağol vallaha Allah razı olsun kardeşim
Bu arada ekran kartına güç gelir değilmi yani woltajı yetermi

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,078
Hiç merak etme.. Çok rahat beslenir,bu değerler ile.