Arkadaşlar ben gtx 750 alacaktım ama Donanım Arşivin bu videosu ile karaımı değiştirdim Rx 460 alacağım BEnim powersupply 300 watt ve işlemcim (intel celeron cpu g550 2.60ghz ) sizce işlemcim ve powersupply yeterlimi o ekran kartına ??
Bilgisayarda donanım güncellemeai yapmayacağım sadece bu ekran kartını sipariş ettim bugün fazla bir sıkıntı çıkarırmıPSU değiştirin derim ben. Riske atmaya hiç gerek yok.
300 watt çok düşük, önerilen 450 watt... ikinci el bi psu bulursanız kaliteli işinizi görür ama zaten her halukarda psu yu değiştirmeniz gerekli sistemi eğer güncellemek istiyorsanız...
Şuradan almanız halinde hem ucuz hem kaliteli markaları seçtim :
[/QUOTE Bilgisayarda donanım güncellemeai yapmayacağım sadece bu ekran kartını sipariş ettim bugün fazla bir sıkıntı çıkarırmıGüç Kaynağı ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Bilmiyorum ama bence o kadar güç çekmez gtx 750 bile okadar güç yemiyor75 watt güç çekiyormuş bu kart (pek emin değilim bir sitede öle yazıyordu), bu sebepten büyük olasılıkla sistem güç yetmezliği sorunu yaşayacaktır...
Burada belirleyici olan sistemin tüm parçalarının tükettiği güç ve güç kaynağının kalitesi...
Onu bende anlamdım neden böyle yaptı bilmiyorumresimler görüntülenemiyor![]()
hizliresim.com 'a yükleyebilirsiniz.Ekli dosyayı görüntüle 65530Ekli dosyayı görüntüle 65531Ekli dosyayı görüntüle 65532
Onu bende anlamdım neden böyle yaptı bilmiyorum
Tmmhizliresim.com 'a yükleyebilirsiniz.
hizliresim.com 'a yükleyebilirsiniz.
Çok ama çok teşekkür ederim eyvallah ben 3 gündür bu cevabı arıyordum çok sağol vallaha Allah razı olsun kardeşimPowerin HEC ise hiç merak etme. 12 volttan ne yazdıysa ,onu tamamıyle verir. Çoğu kişi belki bilmeyebilir ama,pek çok tanımış markaya power üreten,kalite bi ana power üreticisidir. Değerleri, bu sistem için gayet yeterli.