Rüyamı değiştirmek istiyorum. Ve bilinçaltımızda (yarım saatlik araştırmama göre) zaman kavramı çok daha farklıymış. Ben 5-6 saatte gördüğüm rüyayı günlerce yaşayabilir miyim? Çok mu şey istiyorum? Sömestr'dan 1 gün önce yapmak istiyorum.
Yani rüyanı değistirmek yasadıklarına bağlı yatmadan önce ne düşündüğne gün içinde ne yaşadıklarına 5-6 saatte gördüğün rüyayı günlerce görebilirsin bence (bi bilimsel açıklamam yok ama aynı rüyayı daha önce 2 kere görmüştüm)Rüyamı değiştirmek istiyorum. Ve bilinçaltımızda (yarım saatlik araştırmama göre) zaman kavramı çok daha farklıymış. Ben 5-6 saatte gördüğüm rüyayı günlerce yaşayabilir miyim? Çok mu şey istiyorum? Sömestr'dan 1 gün önce yapmak istiyorum.
15 tatile kadar deneme yapabilirim, 15 tatile girmek istemiyorum. Günlerce orada kalmak istiyorum.Yani rüyanı değistirmek yasadıklarına bağlı yatmadan önce ne düşündüğne gün içinde ne yaşadıklarına 5-6 saatte gördüğün rüyayı günlerce görebilirsin bence (bi bilimsel açıklamam yok ama aynı rüyayı daha önce 2 kere görmüştüm)
Rüyamı değiştirmek istiyorum. Ve bilinçaltımızda (yarım saatlik araştırmama göre) zaman kavramı çok daha farklıymış. Ben 5-6 saatte gördüğüm rüyayı günlerce yaşayabilir miyim? Çok mu şey istiyorum? Sömestr'dan 1 gün önce yapmak istiyorum.
Öhm taşta yatarsak ne olur öhm.Vallahi 3 gündür pamuk gibi bir yumuşaklıkta yatıp uyuyorum, 3 gündür pamuk gibi kızlar görüyorum.
Ne kadar sürdü? Rüyanın süresini arttırabildin mi?rüyaları kontrol edebilmek gerçekten muazzam bir olay. bazı rüyalarda bir yere yürümek istiyorsun ama istediğin yere gidemiyorsun ya o kadar sinir oluyordum ki araştırdım ettim falan dedim yapacağım ben bunu ve yapabildim de sonunda. gerçekten aşırı güzel bir his vermişti ilk yaptığımda.
Bu arada konu hakkında hiç yorum yapmamışım. Rüyalarımı yönetebiliyorum fakat yönetebildiğimi anladığım zaman rüya kısa sürüyor. Kabus olduğunu anladığım birkaç rüyadan anında uyanarak kaçmıştım mesela.Öhm taşta yatarsak ne olur öhm.
O tam olarak lucid rüya olmuyor. Korkudan kalp atışın hızlanıyor ve bu sırada da uyanıyorsun.Bu arada konu hakkında hiç yorum yapmamışım. Rüyalarımı yönetebiliyorum fakat yönetebildiğimi anladığım zaman rüya kısa sürüyor. Kabus olduğunu anladığım birkaç rüyadan anında uyanarak kaçmıştım mesela.
O rüyayı yönetseniz çok kötü şeyler olurduBu arada konu hakkında hiç yorum yapmamışım. Rüyalarımı yönetebiliyorum fakat yönetebildiğimi anladığım zaman rüya kısa sürüyor. Kabus olduğunu anladığım birkaç rüyadan anında uyanarak kaçmıştım mesela.
Bir yerde tutuyor işte, tutmasa ben de hazırım.O rüyayı yönetseniz çok kötü şeyler olurdu
süre arttırma konusunu hiç düşünmemiştim dikkat de etmedim çünkü zaten çok fazla uyuyorum birde uyanınca rüyanın bir çoğu unutulduğu için anlamanın pek mümkün olacağını sanmıyorumÖhm taşta yatarsak ne olur öhm.
Ne kadar sürdü? Rüyanın süresini arttırabildin mi?
Çok fazla uyumakla alakası yok. Bilincin ne kadar isterse o kadar görüyorsun. 2-3 saat sürüyor genelde ama biz 10 saniye de sanabiliriz, 10 dakika da. Ben bunu günlerce yaşamak istiyorum.süre arttırma konusunu hiç düşünmemiştim dikkat de etmedim çünkü zaten çok fazla uyuyorum birde uyanınca rüyanın bir çoğu unutulduğu için anlamanın pek mümkün olacağını sanmıyorum
Yoh artık.Çok fazla uyumakla alakası yok. Bilincin ne kadar isterse o kadar görüyorsun. 2-3 saat sürüyor genelde ama biz 10 saniye de sanabiliriz, 10 dakika da. Ben bunu günlerce yaşamak istiyorum.
Size oyun oynuyorlar.Kendim rüyada oyundaydım korku oyununda korktuğum zaman quite basmıştım uyanmıştım sonra bu rüyayı kontrol etme kategorisine girer mi
Mümkün ama zor, ben bunun taktiğini arıyorum.Yoh artık.