Rüyamı nasıl değiştiririm?

Thicc Boi

Asistan
Reaksiyon puanı
205
Rüyamı değiştirmek istiyorum. Ve bilinçaltımızda (yarım saatlik araştırmama göre) zaman kavramı çok daha farklıymış. Ben 5-6 saatte gördüğüm rüyayı günlerce yaşayabilir miyim? Çok mu şey istiyorum? Sömestr'dan 1 gün önce yapmak istiyorum.

Ananim

Profesör
Reaksiyon puanı
2,398
Rüyamı değiştirmek istiyorum. Ve bilinçaltımızda (yarım saatlik araştırmama göre) zaman kavramı çok daha farklıymış. Ben 5-6 saatte gördüğüm rüyayı günlerce yaşayabilir miyim? Çok mu şey istiyorum? Sömestr'dan 1 gün önce yapmak istiyorum.
Yani rüyanı değistirmek yasadıklarına bağlı yatmadan önce ne düşündüğne gün içinde ne yaşadıklarına 5-6 saatte gördüğün rüyayı günlerce görebilirsin bence (bi bilimsel açıklamam yok ama aynı rüyayı daha önce 2 kere görmüştüm)

Thicc Boi

Asistan
Reaksiyon puanı
205
Yani rüyanı değistirmek yasadıklarına bağlı yatmadan önce ne düşündüğne gün içinde ne yaşadıklarına 5-6 saatte gördüğün rüyayı günlerce görebilirsin bence (bi bilimsel açıklamam yok ama aynı rüyayı daha önce 2 kere görmüştüm)
15 tatile kadar deneme yapabilirim, 15 tatile girmek istemiyorum. Günlerce orada kalmak istiyorum.

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,575
Hocam değişik bir düşünce. Gerçekten inanırsanız yaparsınız ama zor.

gnaremoob

Doçent
Reaksiyon puanı
910
Uykuda bilincinizin acik olmasi gerekiyor. Bilinciniz acilinca da ya kisa bir sure sonra kontrolunuzu kaybediyorsunuz ya da uyaniyorsunuz zaten. Herkes lucid ruya gormustur ama kisa surmustur bu yuzden.

turuncuaşkına

Asistan
Reaksiyon puanı
144
rüyaları kontrol edebilmek gerçekten muazzam bir olay. bazı rüyalarda bir yere yürümek istiyorsun ama istediğin yere gidemiyorsun ya o kadar sinir oluyordum ki araştırdım ettim falan dedim yapacağım ben bunu ve yapabildim de sonunda. gerçekten aşırı güzel bir his vermişti ilk yaptığımda.

Thicc Boi

Asistan
Reaksiyon puanı
205
Vallahi 3 gündür pamuk gibi bir yumuşaklıkta yatıp uyuyorum, 3 gündür pamuk gibi kızlar görüyorum. :D
Öhm taşta yatarsak ne olur öhm.

rüyaları kontrol edebilmek gerçekten muazzam bir olay. bazı rüyalarda bir yere yürümek istiyorsun ama istediğin yere gidemiyorsun ya o kadar sinir oluyordum ki araştırdım ettim falan dedim yapacağım ben bunu ve yapabildim de sonunda. gerçekten aşırı güzel bir his vermişti ilk yaptığımda.
Ne kadar sürdü? Rüyanın süresini arttırabildin mi?

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,963
Bu arada konu hakkında hiç yorum yapmamışım. :D Rüyalarımı yönetebiliyorum fakat yönetebildiğimi anladığım zaman rüya kısa sürüyor. Kabus olduğunu anladığım birkaç rüyadan anında uyanarak kaçmıştım mesela. :D

Nebulas7234

Asistan
Reaksiyon puanı
256
Bence çok zor birşey.Görmek istediğin rüyaları düşünsen bile bilinçaltının nasıl tepki vereceğini bilemezsin.

Thicc Boi

Asistan
Reaksiyon puanı
205
Bu arada konu hakkında hiç yorum yapmamışım. :D Rüyalarımı yönetebiliyorum fakat yönetebildiğimi anladığım zaman rüya kısa sürüyor. Kabus olduğunu anladığım birkaç rüyadan anında uyanarak kaçmıştım mesela. :D
O tam olarak lucid rüya olmuyor. Korkudan kalp atışın hızlanıyor ve bu sırada da uyanıyorsun.

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
766
ilginç şeyler , bende bakacağım

DESLAER

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
ben corona daha çıkmadan 2018 gibi part part rüya görüyordum salgın vardı her akşam kaldığı yerden devam ediyordu neden bende bilmiyorum

bang1

Profesör
Reaksiyon puanı
1,760
lucid rüya görebilsem yapacağım ilk şey mümkün olduğunca waifu spamlamak olurdu :D

turuncuaşkına

Asistan
Reaksiyon puanı
144

Ne kadar sürdü? Rüyanın süresini arttırabildin mi?
süre arttırma konusunu hiç düşünmemiştim dikkat de etmedim çünkü zaten çok fazla uyuyorum birde uyanınca rüyanın bir çoğu unutulduğu için anlamanın pek mümkün olacağını sanmıyorum

Thicc Boi

Asistan
Reaksiyon puanı
205
süre arttırma konusunu hiç düşünmemiştim dikkat de etmedim çünkü zaten çok fazla uyuyorum birde uyanınca rüyanın bir çoğu unutulduğu için anlamanın pek mümkün olacağını sanmıyorum
Çok fazla uyumakla alakası yok. Bilincin ne kadar isterse o kadar görüyorsun. 2-3 saat sürüyor genelde ama biz 10 saniye de sanabiliriz, 10 dakika da. Ben bunu günlerce yaşamak istiyorum.

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
Kendim rüyada oyundaydım korku oyununda korktuğum zaman quite basmıştım uyanmıştım sonra bu rüyayı kontrol etme kategorisine girer mi :D