Rüya içinde rüya

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sdmh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
ikindid vakti yani saat 3 ile altı arası heleki sıcak havalarda uyumanızı tavsiye etmem.
çünkü o saatlerde utumak insanı hayatttan bezdirir.
kötü rüyalar ve psikolojik sorunlar yaşarsınız benden söylemesi.

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ikindid vakti yani saat 3 ile altı arası heleki sıcak havalarda uyumanızı tavsiye etmem.
çünkü o saatlerde utumak insanı hayatttan bezdirir.
kötü rüyalar ve psikolojik sorunlar yaşarsınız benden söylemesi.

çok güzel bir noktaya değindiniz ayrıca normal saatlerde uyuyup sabah uyanınca güzel kalkarken ikindi vakti uyuyup akşam kalkınca "b.k mu yedim lan ben rüyamda" dedirtecek bir tat geliyor insanın ağzına :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selam arkadaşlar,

Aşağıda yazdığım konu tamamen gerçektir.

Bugün 15:30 civarında işim yokken biraz kestireyim diye koltuğa uzandım. Uyumuşum. Kalktığım zaman gözlerimi açamıyorum zar zor saate baktım saat 17:36 idi. Eyvah geç kaldım. Çocuk 17:45'de ana okulundan alınacak. Sonra bulunduğum yerdeki bilgisayar ekranının elektrik geldiğinde çıkardığı sesten uyandım. Herhalde elektrik kesilmişti yeni geldi. Saate baktım 16:36. Rüya içinde rüya görmüş olduğumu farkettim.

Biraz inception (başlangıç) filmi gibi oldu ama herhalde üstümü örtmemiştim ondandır :blush:
"Aşağıda yazdığım konu tamamen gerçektir." diye yazmışsın da, bu o kadar da "inanılmaz" veya "garip" bir durum değil ki. Millet lucid bile oluyor, astral seyahate bile çıkıyor. Bana da oluyor bazen rüya içinde rüya görme olayı. Mesela bir keresinde rüyamdayken uyanıp, gördüğüm rüyayı annemle babama anlatıp, sonra tekrar rüya içinde uyanmıştım. :D Hatta, rüyamda lucid olduğumu sandığım bile olmuştu. Misafirler gelmişti. Ben de dedim "aha lucid oldum". "Dur, şunların karşısına çırılçıplak soyunuk çıkayım da, izleyeyim makarayı" dedim. Sonra bir baktım, aha, rüyada değilim. Ama aslında rüyadaymışım. :D Rüyadayken yaşadıklarımın gerçek olduğunu sandım. :D

rapper256

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Selam arkadaşlar,

Bugün 15:30 civarında işim yokken biraz kestireyim diye koltuğa uzandım. Uyumuşum. Kalktığım zaman gözlerimi açamıyorum zar zor saate baktım saat 17:36 idi. Eyvah geç kaldım. Çocuk 17:45'de ana okulundan alınacak. Sonra bulunduğum yerdeki bilgisayar ekranının elektrik geldiğinde çıkardığı sesten uyandım. Herhalde elektrik kesilmişti yeni geldi. Saate baktım 16:36. Rüya içinde rüya görmüş olduğumu farkettim.

Biraz inception (başlangıç) filmi gibi oldu ama herhalde üstümü örtmemiştim ondandır :blush:
"Aşağıda yazdığım konu tamamen gerçektir." diye yazmışsın da, bu o kadar da "inanılmaz" veya "garip" bir durum değil ki. Millet lucid bile oluyor, astral seyahate bile çıkıyor. Bana da oluyor bazen rüya içinde rüya görme olayı. Mesela bir keresinde rüyamdayken uyanıp, gördüğüm rüyayı annemle babama anlatıp, sonra tekrar rüya içinde uyanmıştım. :D Hatta, rüyamda lucid olduğumu sandığım bile olmuştu. Misafirler gelmişti. Ben de dedim "aha lucid oldum". "Dur, şunların karşısına çırılçıplak soyunuk çıkayım da, izleyeyim makarayı" dedim. Sonra bir baktım, aha, rüyada değilim. Ama aslında rüyadaymışım. :D Rüyadayken yaşadıklarımın gerçek olduğunu sandım. :D

Bu arada, foruma giriş yapmadan yorum yaptım baştan. Aynı yazının, Misafir(veya buradaki anonim yazarlara ne deniyorsa artık) üyelikle yazıldığını görürseniz, şaşırmayın. :D

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bemde ruyamda deprem oluyodu sonra ruyada sallantidan dolayi kafami yanlislikla duvara vurmustum ve olmustum bir kalktim ruya oldugunu fark ettim gercek geziyomuyum diye ataba pil sarj cihazini firlatmistim agirdu kut diye ses geldi gercekte oldugumu anladim

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Ruyamda kendi yatağimda uyuyorum. evin salondan sesler geliyor birisi var odam direk salona aciliyo kapı içeriye doğru aciliyo önünede tekli kanepe koymuslar kapi az acik ben.kanepeyi cekiyorken salondaki kisinin dışari kactiğini kapı aralığından göruyorum neyse salona bakiyorum etraf dağınık bir şekilde dışarı çıkıp bakiyorum kimse yok neyse geri.yatağıma dönüp yattım ruyamda telefonu salona şarja takiyom.genelde acaba telefonumumu çaldi derken uyandim ruyadan hemenbaktim telefonda alarm kuruluydu 1 metre uzağimdaydi içim rahatladi.geri yattim

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Uyku apnesi geçirmişin büyük bir ihtimalle. Beyine giden kan akışı zayıflayınca beyin kendini uyku modundan zor alıyor.

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Selam arkadaşlar,

annem yüra da iken gercekte konusmustu bem korkmustum babam ustu acik kalmis belli demisti