Rütbe sisteminde değişiklik

Webkont

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gördüğüm kadarıyla sadece msq kasarak forumumuzda profesör vb. rütbeye yükselen üyeler var. Bence bu konuya bir düzenleme gerekli ve rütbeler belirli kriterlere göre alınmalı. Msq sayısı çok olana değilde önemli msq atana verilmeli.

oguzkhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sana katılıyorum benimde dikkatimi çekti , çok anlamsız konular açıp msj sayısını yükseltmeye çalişan çok arkadaş var .. Gerçi yükseltse ne olucak , ha 100 ha 1000 ...

Webkont

Asistan
Reaksiyon puanı
0
öyle ama böyle kişiler sitede profesör vb. sıfatlarla anılması , hem diğer kaliteli üyelere hakaret , hemde çok sinirbozucu

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bu seferde üyeler arasında vay senin konu benmkinden önemsiz niye prof oldun diye ikilik çıkmasın ;) böyle iyidir herkes yazdıklarının mesuliyetini taşır ve ona göre davranır ne ekersen onu biçersin ;)

burock

Doçent
Reaksiyon puanı
0
SDN için rütbeye gerek yok bence.Ha asistan olmuşum ha yeni üye ha prof. ne farkı var.Hiç gerek yok :) (bence)

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Hepimiz arkadaşız rütbenin lafımı olur aramızda ? :D :D :D

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Önemli olan mesaj sayısı değil, önemli olan konularla ilgili bildiklerinizi bizimle paylaşmanız, bilmediklerinizi sormanızdır. Bilginin üyecik, asistan yada profesör olamanızla ilgisi var mıdır yok mudur onu siz söyleyin.
Ama S.D.N. Forum' un teması budur. "Biliyorsan paylaş, bilmiyorsan sor..."

Not: Webkont, şu "q" olayını çözdük sanıyordum ama bakıyorum ki geri dönmüşsün. Örnek :Msq sayısı..

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
Asistan'ın Rektörle ne farkı var?.. Asistan olupta bilgileriyle taş çıkartıcak üyeler biliyorum..
O değilde Önemli mesaj atanı nasıl seçicez.. her üyeyi kontrol eden moderatör mü bulalım..

ama dediğinde haklısın.. Forum oyunlarında mesaj sayısını arttırmak için çalışan bi kaç üye var.. bu tip mesaj kasmaları engellemek gerek tabi.. 2 ay önce üye olan adam bu sayede rektör oluyo.. ne iş..

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Radon dedi ki:
Asistan'ın Rektörle ne farkı var?.. Asistan olupta bilgileriyle taş çıkartıcak üyeler biliyorum..

Sana aynen katılıyorum adamım :icon_:

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
31
neye göre önemli mesaj kime göre önemli mesaj..

lDword

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O değilde Önemli mesaj atanı nasıl seçicez.. her üyeyi kontrol eden moderatör mü bulalım..

ama dediğinde haklısın.. Forum oyunlarında mesaj sayısını arttırmak için çalışan bi kaç üye var.. bu tip mesaj kasmaları engellemek gerek tabi.. 2 ay önce üye olan adam bu sayede rektör oluyo.. ne iş..

Oyun bölümü gibi bölümlere üyelerin sadece 12 saatte bir mesaj atmalarını sağlayan bir kod eklenmesi mümkün müdür ?

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Rütbeyle herhangi birşey mi oluyor? Yaw sanal ortamda bile koltuk kavgası çıkacak :) Önemli orada yazanın ne olduğu değil kişinin boş mu dolu mu olduğudur.

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
aslında konuya uzun bi yorum yapmıştım fakat hepsini es geçip eleştirmek yerine çözüm sunmak istedim...aslında;

Oyun bölümü gibi bölümlere üyelerin sadece 12 saatte bir mesaj atmalarını sağlayan bir kod eklenmesi mümkün müdür ?

gibi yöntemler daha verimli olacaktır.örneğin belirli bölümlere günlük konu açma sınırı getirilmeli.bu durum mesaj sayısını kasmak isteyen üyelerin yoluna konulan ilk tümsek olacaktır.

red-bird

Profesör
Reaksiyon puanı
8
böyle iyi arkadaşlar... Herkes eklenen konuları, kimin eklediğini, kendine doğru yararlı veya gereksiz olduğunu ayırt edebiliyor zaten... Bence şuan ki durumda devam etmeli diğer türlü çok karışıklıklar olur ;)

pulsarkuant

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1 aylık üye olup 1200 mesajı olanı gördüm. 1200 mesajdan kaç tanesinde millete bir şey verdi analamk güç!!! Öte yandan bence mesaj sayısı sayımı kaldırılmalı. Yani üye isen üyesin bitti. Onun yerine katılım tarihi kullanılsa daha iyi olur bence..

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Gördüğüm kadarıyla sadece msq kasarak forumumuzda profesör vb. rütbeye yükselen üyeler var. Bence bu konuya bir düzenleme gerekli ve rütbeler belirli kriterlere göre alınmalı. Msq sayısı çok olana değilde önemli msq atana verilmeli.
rütbe değilde foruma dolayısı ile üyelere faydalı olabilcek konu açanlara..mesajlarını beğendiğimiz kişilere Rep veriliyor diye biliyorum ama hala yok bu rep butonu.yada benmi göremedim :happy::innocent:

_taha

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
17
Rütbe Merklıları gördükçe Üzülüyorum ne güzel slogan'' Biliyorsan Paylaş Bilmiyorsan Sor...'' Bence mesajlar önemli değil. iş bilgi... ;)
Ah! bende hiç birisi yok tabi :S

chimera

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
577
Üyeler illa yararlı bilgiler paylaşınca mesaj sayısı arttırmak ya da ona göre rütbe vermeye çalışmaktansa şuan ki sistemin devam etmesi çok daha güzel ve emin olun en iyisi.

Sonuçta burada herkes bilgi paylaşmak için ve sorunlarına çözüm bulmak için durmuyor. İnsanlar buraya sırf stres atmak, moral bulmak, eğlenmek için girebiliyor.

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Yılda bir mesaj sayıları sıfırlansa nolur??? Sonuçta Herkes kimin ne olduğunu biliyor... 3-5 mesajda anlaşılıyor bu :innocent:

Not: "Msq" nedir, ne değildir ben de anlayamadım ama sonuçta ingilizce bir kelimedir...g-q farketmex

lDword

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Not: "Msq" nedir, ne değildir ben de anlayamadım ama sonuçta ingilizce bir kelimedir...g-q farketmex

Arkadaş "Mgq" dan "Mesaj" demeyi kastetmiş.Şimdi Taksi de ingilizce bir kelimedir diye kendimizi kasıp Taxi mi diyelim :wassat: Ayrıca benim bildiğime göre "fark etmez" İngilizce olmayan bir kelime gurubudur ama sondaki "x" in konmasının sebebi nedir acaba ? Dalgınlıktan böyle hata yaptığınızı düşünüyorum.

Neyse konu dışında mesaj yazdığım için özür dilerim.

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
vayy rütbe savaşları başlamış :) böyle devam bizde o yollardan geçtik arkadaşlar yakında devrecilikte başlar burda :D

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar BUrda Prof Olmak yok asistan olmak hiç bişeyi deyiştirmez mesela ben beni suanda sıfırlasınlar hiç artmasın mesajlarım bu şekilde yapsınlar hiç umrumda olmaz bizim burda amacımız bilmeyenlere öretmek biliyorsak paylaşmak bilmiyorsak sormak başka amacımız yok insanlar belki öle göre bilir ama öle deyil.

1 Ama şunu sölemekte fayda var oğu kişi sıfr prof falan olsun diye kasıyorlar ama bişeyden anladıkları yok sadece profuz ama soru sorarsan dili tutulur kalır olduğu yerde.

2 Bencede bu sisteme bi zorluk getirmek lazım ya rep yada başka bişey yada her 10 mesaj atan 1 sayı yükselcek gibisinden sevgiler.

nyoo

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Birisi post kasıyorsa bırakın yapsın zaten onun için en büyük kötülük boş mesaj atıyor diye adının çıkmasıdır. Kullanıcılar ayırt eder zaten yararlı üyeyi , boş üyeyi.. ;)

+1

aynen katılıyorum, rütbeler fasa fiso, kimin boş kimin dolu olduğunu herkes çok iyi biliyo. Hatta bi ara luzumsuz kalabalıklara savaş açmıştım ancak yorgun düştüm, çünki benden başka uğraşan olmadı :angry:

Phabio

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Ben SDN 3 yıldan fazla bir süredir takip ediyorum, hala asistanım :D
Ama mutluyum :)

quazar

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bence en mantıklı rütbeleme sistemi foruma devam hakkında bilgi veren sistemdir. Yoksa onbaşıdydı rektördü zırttı pırttı bir önemi yok. Şahsım adına şu an 346 mesaj atmışım ancak bu mesajların %80'i başkasına yardım amacıyla değil tartışma veya haberler nedeniyledir yani mesaj sayısına bakıpta faydalı biri olduğumuz sanılmasın! Asistan olmuşum bunuda geçen farkettim hatta hangi mesajdan itibaren asistan olmuşum onu bile bilmiyorum:D
SDNyi uzun yıllardır takip ediyorum ama foruma takılmazdım. Bu sıralar takılıyorum ve oldukça hoş insanlar var. Forum idaresinide oldukça adil, makul ve sistemli gördüm diğerlerine kıyasla.

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Forum oyunları bölümündeki mesajlar mesaj sayısını artırmasın diye ayarlansın tartısma bitsin ben kendi sitemde bunu yaptım mesaj sayısı konusu bidaha acılmadı ama bence gereksiz bi konu bu çünkü kimsenin bilgisi mesaj sayısıyla ölçülemez