• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Rusça Muhteşem Parçalar ..

IDisaster

Profesör
Reaksiyon puanı
1,666
Arkadaşlar etrafımda hissettiğim için bir liste oluşturdum , rusça şarkı duyan seviyor fakat gerekli parçayı bulabilirsen , rusça parçaların bazıları gerçekten kulak pası silecek nitelikte olabiliyor , onlardan 15 tanesini (en iyileri) listeledim sizin için , ilgiliniz var ise tam size göre :)

Favorim 12 :) . Çıkamıyorum şarkıdan .

Herkes Favorisini yazsııın. :)

Son düzenleme:

EndlessAbys

Forumdan uzaklaştırıldı
Reaksiyon puanı
39
Arkadaşlar etrafımda hissettiğim için bir liste oluşturdum , rusça şarkı duyan seviyor fakat gerekli parçayı bulabilirsen , rusça parçaların bazıları gerçekten kulak pası silecek nitelikte olabiliyor , onlardan 15 tanesini (en iyileri) listeledim sizin için , ilgiliniz var ise tam size göre :)

Bak tam ilaç gibi geldi :) . İhtiyacım vardı teşekkür ederim bizzat kişisel olarak , parçalara göz gezdirdim kulağa hoş geliyorlar :)

Favorim 8 Arabalık.

Son düzenleme:

PCHOCASI152

Forumdan uzaklaştırıldı
Reaksiyon puanı
1

Favorim 12 :) . Çıkamıyorum şarkıdan .

Herkes Favorisini yazsııın. :)
Baya güzeller favorim 1 nedensizce hoşuma gitti.

_Zaur_

Rektör
Reaksiyon puanı
23,589
Buda benden. Baya iyi geliyor Araba filan kullanırken.