Rusça Muhteşem Parçalar ..

IDisaster

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,665
Arkadaşlar etrafımda hissettiğim için bir liste oluşturdum , rusça şarkı duyan seviyor fakat gerekli parçayı bulabilirsen , rusça parçaların bazıları gerçekten kulak pası silecek nitelikte olabiliyor , onlardan 15 tanesini (en iyileri) listeledim sizin için , ilgiliniz var ise tam size göre :)

Favorim 12 :) . Çıkamıyorum şarkıdan .

Herkes Favorisini yazsııın. :)

Son düzenleme:

EndlessAbys

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
39
Arkadaşlar etrafımda hissettiğim için bir liste oluşturdum , rusça şarkı duyan seviyor fakat gerekli parçayı bulabilirsen , rusça parçaların bazıları gerçekten kulak pası silecek nitelikte olabiliyor , onlardan 15 tanesini (en iyileri) listeledim sizin için , ilgiliniz var ise tam size göre :)

Bak tam ilaç gibi geldi :) . İhtiyacım vardı teşekkür ederim bizzat kişisel olarak , parçalara göz gezdirdim kulağa hoş geliyorlar :)

Favorim 8 Arabalık.

Son düzenleme:

PCHOCASI152

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1

Favorim 12 :) . Çıkamıyorum şarkıdan .

Herkes Favorisini yazsııın. :)
Baya güzeller favorim 1 nedensizce hoşuma gitti.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,439
Buda benden. Baya iyi geliyor Araba filan kullanırken.