Soru Rus dili ve edebiyatı mı? Yoksa Almanca ile ilgili bir bölüm okumak mı mantıklı?

okann12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bir yıl mezuna kaldım ingilizce bölüm gelmiyor diye sonra pişman oldum başka dil bölümleri geliyordu çoğu Almanca öğretmenliği Rus dili ve edebiyatı gibi sizce bu sene İngilizce gelmez ise Almanca yada Rusça gibi bir bölüme mi gitsem?

okann12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Gelir için Rusça daha iyi olur ama yerleşebilirim diyorsan Almanca derim
Hocam inanın şuan mezuna kaldığım için psikolojim çok bozuldu bir üniversiteye gitmek istiyorum acilen o yüzden gelecek hedeflerim şuan sağlıklı düşünemiyorum birkaç kişiyle konuştum Rusça çok zor Rusya'da işin yoksa gitme bu bölüme zaten doğru düzgün öğrenemezsin git Avrupa dili öğren bir tane dediler.

ydahS milS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,860
Almanca öğren o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama çok zor baştan söyleyeyim

okann12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Almanca öğren o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama çok zor baştan söyleyeyim
Evet çok zor şuan bile ders görünce zor geliyor ama ingilizceden niyeyse daha yapabilir mişim gibi hissediyorum gerçi zorluğa bakarsak Rusça çok daha zor olacak yazı vs hayal edemiyorum yani😂

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,682
Hocam inanın şuan mezuna kaldığım için psikolojim çok bozuldu bir üniversiteye gitmek istiyorum acilen o yüzden gelecek hedeflerim şuan sağlıklı düşünemiyorum birkaç kişiyle konuştum Rusça çok zor Rusya'da işin yoksa gitme bu bölüme zaten doğru düzgün öğrenemezsin git Avrupa dili öğren bir tane dediler.
Dediğim gibi şuan gelir iş için Rusça ve Çince öğrenmek en iyisi.

Bir araştır istersen Almancayı yerinde öğrenme şansın var mı orada da okuyabileceğin okullar var hemde çalışır ailene yük olmazsın tahminimce kalacağın yer olur para ekstra gelir ki Almanyada kazanacağın para ile istediğini alabilirsin.

Önerim böyle bir atılım yapman.

Türkiyede bu saatten sonra okumanın pek anlamı yok, okuma demiyorum oku ama anlamı kalmadı kaç ve kendini kurtar.

okann12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Dediğim gibi şuan gelir iş için Rusça ve Çince öğrenmek en iyisi.

Bir araştır istersen Almancayı yerinde öğrenme şansın var mı orada da okuyabileceğin okullar var hemde çalışır ailene yük olmazsın tahminimce kalacağın yer olur para ekstra gelir ki Almanyada kazanacağın para ile istediğini alabilirsin.

Önerim böyle bir atılım yapman.

Türkiyede bu saatten sonra okumanın pek anlamı yok, okuma demiyorum oku ama anlamı kalmadı kaç ve kendini kurtar.
Bir araştırayım hocam bir tanıdık Rusça okudu ama pek Rusça alanında değil galiba öğrenmedi tam olarak