BehzatAmirim
Dekan
Yinede sağolunYanlış kişiyi etiketledin. Rusuf hiç bilmiyorumBen hazır setup indirerek hallediyorum hep, rise , utkuversus veya Görkem Say bu konuda daha güzel yardımcı olacaktır, inanıyorum.
Creation Tool Kullanmadım.Iso yu siteden indirdimRufus'a gerek yok ki. Windows Media Creation Tool zaten kendi yazıyor USB belleğe.
Ekli dosyayı görüntüle 76389
Mesaj otomatik birleştirildi:
Toolu açarken Windows Yazısı Geliyor Kapanıyor

Yok o benim Ss degil mobilden yazdigim için ss atamadim internetten aldim resmi.Lütfen yardimci olunYanlışınız var sanırım hocam. Bende de Rufus var SS ekliyorum sizin doğruysa eğer sürümünüz çok eski. Sizde 1.4.10.514 yazıyor bende 3.6.1551 yazıyor. Önce güncel sürümü indirip deneyin tekrar sorun olursa beni etiketleyin. Güncel Rufus sürümü yazıyor ona tıklarsan iner hemen.Ekli dosyayı görüntüle 76392
Güncel Rufus Sürümü
Yok o benim Ss degil mobilden yazdigim için ss atamadim internetten aldim resmi.Lütfen yardimci olun
Mobil ile Rufus penceresini fotoğraf alıp buraya ekleyebilirsin.Yok o benim Ss degil mobilden yazdigim için ss atamadim internetten aldim resmi.Lütfen yardimci olun
Aynı hataMobil ile Rufus penceresini fotoğraf alıp buraya ekleyebilirsin.
Yine Aynı MaalesefGüncel sürümün linkini verdim oradan indirin onu deneyin önce.
https://i.hizliresim.com/7Bydym.pngGüncel sürümün linkini verdim oradan indirin onu deneyin önce.
Aynı hata
Yine Aynı Maalesef
https://i.hizliresim.com/7Bydym.png

Yok denedim yine olmuyor zaten Uefi desteği yokAyarları şu şekilde değiştirirmisin ? Bir de böyle dene. Bu arada anakartında UEFİ desteği var mı ? Çünkü Disk Düzen Bölümünü MBR yapmışsın UEFİ varsa GPT yapman gerekiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 76401
Yok denedim yine olmuyor zaten Uefi desteği yok
Rufus programı üzerinden ISO kalıbının SHA1 değerlerini kontrol edin. (ISO: Win10_1809Oct_v2_Turkish_x32.iso kalıbı için SHA1: a3a84c7329963a578520c5a81967fae2e0270d9c olmalı) Muhtemelen ISO tam inmemiş ve tekrar indirmek durumundasınız. Şu konudan faydalanabilirsiniz.
İndirme işlemini tarayıcı üzerinden yapıyorsa ve bağlantı kalitesi de iyi değilse, isterse on kere indirsin, çünkü kesintilerden medya da etkilenebiliyor.2 tane ISO denedim demişti bana ya ISO'lar bozuk yada başka birşey var.
Hocam Rufus ta sorun var sanırım UNetBootin ile yazdım.Biostan başlamadı.Linux gibi açıldık.Usb ye tıklayıp Sources den Setupa girdim.Kuracağım birazdanRufus programı üzerinden ISO kalıbının SHA1 değerlerini kontrol edin. (ISO: Win10_1809Oct_v2_Turkish_x32.iso kalıbı için SHA1: a3a84c7329963a578520c5a81967fae2e0270d9c olmalı) Muhtemelen ISO tam inmemiş ve tekrar indirmek durumundasınız. Şu konudan faydalanabilirsiniz.
Konuda paylaştığın hızlıresim linki 32-bit olduğu için Win10_1809Oct_v2'nin 32-bit SHA1 değerini verdim. Bu paylaştığın aynı sürümün 64-bit olanı ve değerleri doğru.SHA 1 f3ce06e2bb6ab090acff78c270194af2df84ea15