Mert Şefik
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,580
yok arkadaş yanlış anlamışSen Linux Mint Cinnamon kurup MacOS teması eklemeyecek miydin, hackintosh nereden çıktı?
yok arkadaş yanlış anlamışSen Linux Mint Cinnamon kurup MacOS teması eklemeyecek miydin, hackintosh nereden çıktı?
Ben de hackintosh sandımSen Linux Mint Cinnamon kurup MacOS teması eklemeyecek miydin, hackintosh nereden çıktı?
aynen oSen Linux Mint Cinnamon kurup MacOS teması eklemeyecek miydin, hackintosh nereden çıktı?
inş pc ye birşey olmaz vallaha@TheMedusa, kurulum yaparken bizimle iletişime geçebileceğiniz telefon veya başka bilgisayar var demi
Telefondan buraya gel. İletişimde kalalım.aynen o
Mesaj otomatik birleştirildi:
inş pc ye birşey olmaz vallaha
Ya olmaz ben hep yapıyorumaynen o
Bilgisayara bişey olmazaynen o
ben telefondan forumdayım sıkıntı yokTelefondan buraya gel. İletişimde kalalım.
![]()
Discord - Group Chat That’s All Fun & Games
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.discord.com
rufus zaten otomatik algılamıyor mu daYapmanız gereken işlem:
- Bilgisayar'a sağ tıklayın.
- Yönet'e basın.
- Karşınıza gelen pencereden disk yönetimi kısmına basın.
- Diskinize sağ tıklayın.
- Özellikler'e basın.
- Birimler'e tıklayın.
- Karşınıza gelen ekranda "bölümleme stili" kısmından bakabilirsiniz GPT veya MBR olduğuna.
Onu bilmiyorum tam olarak ama arkadaş emin değilse yapabilir.rufus zaten otomatik algılamıyor mu da
Sonra zaten orda kodlar yazacak filan Yeşil renkte ok filanlar çıkacak ondan sonra linux mint kurulum ekranı gelcekRufusla kurulum bittiyse bilgisayarının hangi tuşla biosa girdiğini bul sonra yeniden başlat sonra o tuşa sürekli bas bios açılacak
Ondan sonra boot menüsüne gel
Ordan secure boot u kapa sonra alta in orda USB devamın da bir şey yazıyo hatırlamıyorum onu en üste alıp f10 a bas sonra enter sonra PC in yeniden başlıycak
flaşa kurulumu felan halettim şimdi kuruluma geçecem orada iternete ihtiyacım olur muSonra zaten orda kodlar yazacak filan Yeşil renkte ok filanlar çıkacak ondan sonra linux mint kurulum ekranı gelcek
Yanlışım varsa düzeltin
Tam bilmiyorum @Ram_kafasiflaşa kurulumu felan halettim şimdi kuruluma geçecem orada iternete ihtiyacım olur mu
Olurflaşa kurulumu felan halettim şimdi kuruluma geçecem orada iternete ihtiyacım olur mu
Yani şuan linuxtaysan lazım olur
Lazım olabilir, ekstra sürücü kurma vb. İşler için lazım olabiliyor.flaşa kurulumu felan halettim şimdi kuruluma geçecem orada iternete ihtiyacım olur mu
Zaten orda sana sorcak kurulum aşamasında büyük ihtimalleOlur
Yani şuan linuxtaysan lazım olur