yasirisimsiz
Öğrenci
Sistemi toplayalı 1 hafta olmadı ve online offline fark etmeksizin 5 fps kadar düşüyor, Götürüp kaliteli bit teste soktum baya iyi veriler aldık. Bannerlord - R6 açıyorum 5 FPS arada 100 küsür oluyor nedir bunun çaresi ?
R6 ve Bannerlord olduğunu söylemiştim sistem bilgilerim profilimde detaylı şekilde varSistem özelliklerinizi ve hangi oyunda 5 fps olduğunu yazar mısınız?
Sürücüler güncel miSistemi toplayalı 1 hafta olmadı ve online offline fark etmeksizin 5 fps kadar düşüyor, Götürüp kaliteli bit teste soktum baya iyi veriler aldık. Bannerlord - R6 açıyorum 5 FPS arada 100 küsür oluyor nedir bunun çaresi ?
Özelliklerine baktım darboğaz söz konusu bile değilR6 ve Bannerlord olduğunu söylemiştim sistem bilgilerim profilimde detaylı şekilde var
Sıcaklık %60 arası Sürücüleri DDU ile kaldırıp yeniden kurdum ve defalarca boster ile tarama yaptım NVİDİA resmi hesabından da kontrol ettim fakat hepsi güncel. çift fanlı olayını açıklar mısın ne yapmam gerekSürücüler güncel mi
İşlemci sıcaklığı nasıl
İşlemcin ne
Darboğaz olsa bile 5 fps yapacak kadar olmaz gidip r3 3100 gibi bir işlemci takılmaz takılsa bile o kadar düşük fps vermez darboğazla alakalı bir durum yok
Ekran kartını çift fanli sürüm aldığını düşünüyorum piyasada hazır sistemlerde Asus dual yaygın tabi hazır sistem aldıysan. Genel olarak 65 derece oluyor Asus dual 3060 ti yani ekran kartı ısısından da olabileceğini sanmıyorum
Çift fanla alakası yok. Kart tasarımları mühendislerin tasarlamasıyla ve uzun testlerden geçerek satışa çıkıyor. Kullanımı etkileyecek kadar ısınmıyor yani kartlar. Isınacak olsa da dediğiniz kadar performans düşmez.Sıcaklık %60 arası Sürücüleri DDU ile kaldırıp yeniden kurdum ve defalarca boster ile tarama yaptım NVİDİA resmi hesabından da kontrol ettim fakat hepsi güncel. çift fanlı olayını açıklar mısın ne yapmam gerek
Dostum şuan nvidia 511.65 sürümü 2 martta gelmişSürücüler güncel mi
İşlemci sıcaklığı nasıl
İşlemcin ne
Darboğaz olsa bile 5 fps yapacak kadar olmaz gidip r3 3100 gibi bir işlemci takılmaz takılsa bile o kadar düşük fps vermez darboğazla alakalı bir durum yok
Ekran kartını çift fanli sürüm aldığını düşünüyorum piyasada hazır sistemlerde Asus dual yaygın tabi hazır sistem aldıysan. Genel olarak 65 derece oluyor Asus dual 3060 ti yani ekran kartı ısısından da olabileceğini sanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Özelliklerine baktım darboğaz söz konusu bile değil
Geriye işlemci sıcaklığı ve sürücüler kalıyor
Daha birçok neden olabilir ama siz sorduklarimi cevaplayın sürücüleri guncellemediyseniz ddu ile sürücüleri silin sonra tekrar yükleyin.
Bunu yaptıktan sonra ve sıcaklıkları söyledikten sonra da sorun cozulmuyorsa başka çözüm yollarına bakarım
Dostum güncelledim fakat birşey değişmediSürücüler güncel mi
İşlemci sıcaklığı nasıl
İşlemcin ne
Özelliklerine baktım darboğaz söz konusu bile değil
Geriye işlemci sıcaklığı ve sürücüler kalıyor
Daha birçok neden olabilir ama siz sorduklarimi cevaplayın sürücüleri guncellemediyseniz ddu ile sürücüleri silin sonra tekrar yükleyin.
Bunu yaptıktan sonra ve sıcaklıkları söyledikten sonra da sorun cozulmuyorsa başka çözüm yollarına bakarım
Sıcaklıklar nasılDostum şuan nvidia 511.65 sürümü 2 martta gelmiş
oysaki 28 şubatta 511.12 sürümüne güncelledim
Dostum güncelledim fakat birşey değişmedi
Arkadaş konu içinde sisteminin bütün parçalarının hakkında bölümünde yazdığını söylemiş işlemcisi i7 11700k darboğaz yok. İşlemci aşırı ısınıyor olabilirişlemciniz nedir?
hiç bir problem yok dostum tabiri doğruysa buz gibi diyebilirim. Donanımsal olmayadabilir sürücüler güncel en az 3 defa kaldırılıp indirildi teste girdi ve mükemmel sonuş verdi ama oyun açmaya gelince bilgisayar kötürüm oluyor. koskaca RTX 3060 ti video izleme bilgisayarına döndüArkadaş konu içinde sisteminin bütün parçalarının hakkında bölümünde yazdığını söylemiş işlemcisi i7 11700k darboğaz yok. İşlemci aşırı ısınıyor olabilir
Harici driver bulucular kullanırsanız onlarda bozabilir.hiç bir problem yok dostum tabiri doğruysa buz gibi diyebilirim. Donanımsal olmayadabilir sürücüler güncel en az 3 defa kaldırılıp indirildi teste girdi ve mükemmel sonuş verdi ama oyun açmaya gelince bilgisayar kötürüm oluyor. koskaca RTX 3060 ti video izleme bilgisayarına döndü
Oyun dosyalarını dogrulasana testlerde iyi sonuçlar veriyor ama oyunlarda kötü sonuç veriyorsa oynadığın oyunların dosyalarını dogrulahiç bir problem yok dostum tabiri doğruysa buz gibi diyebilirim. Donanımsal olmayadabilir sürücüler güncel en az 3 defa kaldırılıp indirildi teste girdi ve mükemmel sonuş verdi ama oyun açmaya gelince bilgisayar kötürüm oluyor. koskaca RTX 3060 ti video izleme bilgisayarına döndü