- Konuyu başlatan
Gamevideor123
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 13
hayır izoly bilgisayar para tuzağıSen en iyisi Izoly al. Ucuza I7 var mesela.
hayır izoly bilgisayar para tuzağıSen en iyisi Izoly al. Ucuza I7 var mesela.
Abicim madde olarak ne kullanıyorsun?bu arada forum trolü nedir?
Gerçekten paranız var güle güle harcayın ama, HDD'ye gerek yok. SSD çok daha hızlı sizin bütçeniz ya da servetiniz mi demek lazım, her neyse SSD alabilecek düzeyde. Canlı yayın yapın, video çekin, render yapın, edit yapın, hem canlı yayın yaparken kayıt alın bu bütçede ki bir sistemin hakkını veremezsiniz o derece bir bütçe bu. Bakın eğer sadece minecraft oynayacaksanız size 20.000 tl yeter. Mincreft için 5000 tl de yeter. Ama eğer istiyorsanız 20.000 tl ye toplayalım. Geri kalan parayı ne bileyim bağışlayın, isterseniz üstüne koya koya biriktirin, Başka profesyonel ekipman alın yani geri kalan ile istediğinizi yaparsınız ama gerçekten, 40.000 tl'yi pc için harcamaya emin misiniz?Bu Arkadaşının verdiği bana pc hdd önerir misiniz?
Çeşme Suyu yetiyor arkadaşaAbicim madde olarak ne kullanıyorsun?
eminim kardeşim hdd istiyorum tavsiye eder misinizGerçekten paranız var güle güle harcayın ama, HDD'ye gerek yok. SSD çok daha hızlı sizin bütçeniz ya da servetiniz mi demek lazım, her neyse SSD alabilecek düzeyde. Canlı yayın yapın, video çekin, render yapın, edit yapın, hem canlı yayın yaparken kayıt alın bu bütçede ki bir sistemin hakkını veremezsiniz o derece bir bütçe bu. Bakın eğer sadece minecraft oynayacaksanız size 20.000 tl yeter. Mincreft için 5000 tl de yeter. Ama eğer istiyorsanız 20.000 tl ye toplayalım. Geri kalan parayı ne bileyim bağışlayın, isterseniz üstüne koya koya biriktirin, Başka profesyonel ekipman alın yani geri kalan ile istediğinizi yaparsınız ama gerçekten, 40.000 tl'yi pc için harcamaya emin misiniz?
Minecraftda 10000 FPS alsın mı?eminim kardeşim hdd istiyorum tavsiye eder misiniz
eminim kardeşim hdd istiyorum tavsiye eder misiniz
44 yaşında yazıyor inanmıyorum mod olsaydım ip nize bakardım muşti olabilirsinizeminim kardeşim hdd istiyorum tavsiye eder misiniz
Modemi sifirliyor44 yaşında yazıyor inanmıyorum mod olsaydım ip nize bakardım muşti olabilirsiniz
kardeşim bana 10.000 tl her işimi görür yeter de artarİşin gerçek yanı 40 50 bin e pc toplanmaz para kazandırmayacaksa enes batur gereksizi gibi
15 bin e her işinizi görecek pc toplanır kalanınada araba alın bağış yapın yatırım yapın
Bu parayı verebiliyorsanız geliriniz yüksektir
Veya sadece trol yapıyorsunuz
O zaman 40.000 TL diye diretiyorsun?kardeşim bana 10.000 tl her işimi görür yeter de artar
Derken kalan para mıkardeşim bana 10.000 tl her işimi görür yeter de artar
ne ip numarası vermem yoksa siz beni kacklemeye mi çalışıyon bakın dün bilgisayarıma format attım ve oyun indirmeyin dediler44 yaşında yazıyor inanmıyorum mod olsaydım ip nize bakardım muşti olabilirsiniz
Asıl sen mi bizi hacklemeye çalışıyorsun?ne ip numarası vermem yoksa siz beni kacklemeye mi çalışıyon bakın dün bilgisayarıma format attım ve oyun indirmeyin dediler
Sen bu konulardan anladığına eminmisin hacklemek derken sadese sdn deki hesbınıza bakacağımne ip numarası vermem yoksa siz beni kacklemeye mi çalışıyon bakın dün bilgisayarıma format attım ve oyun indirmeyin dediler
Daha demin 10.000 TL demiyor muydun?hayır bütçem 50.000 tl pc 40.000 tl olsun diyorum
Topladım işte alınhayır bütçem 50.000 tl pc 40.000 tl olsun diyorum
harddisk çok pahalı incehesap tan olsun ctrl+f basıp bularım o hardiskiAl HARDDİSK
Seagate Exos X10 3.5'' 16TB 7200RPM 256MB Sata Disk Fiyatı
Seagate Exos X10 3.5'' 16TB 7200RPM 256MB Sata Disk en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Max 10 yaşındakiler yazmasın demiyorum, sizin gibi 10 yaşında olup , bilmeyip de bilmediğini diretenler yazmasın.ne ip numarası vermem yoksa siz beni kacklemeye mi çalışıyon bakın dün bilgisayarıma format attım ve oyun indirmeyin dediler