HalukSonmez
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 747
Boşverin hocam, böyle kişilerle uğraşmak zaman kaybından başka bir şey değil.5000₺'ye Izoly alınır demenizden belli bilgisayar bilginiz.
Boşverin hocam, böyle kişilerle uğraşmak zaman kaybından başka bir şey değil.5000₺'ye Izoly alınır demenizden belli bilgisayar bilginiz.
o bilgisayarı alan kişiler bilgisizdir ben bilgisiz değilim5000₺'ye Izoly alınır demenizden belli bilgisayar bilginiz.
Uğraşmanıza değmiş. Baya iyi olmuş sistem. ?Bence trolde yinede uğraşıp topladım arkadaşa
kardeşim yanlış link vermişsin incehesap pc toplama sihirbazında link diye düğme var oraya bas kopayalndı diyor daha sonra bana yapıştırın
Boş mu bağlantıUğraşmanıza değmiş. Baya iyi olmuş sistem. ?
kardeşim hdd olmadan pc nasıl çalışacak hdd lazım hdd ismini söyle bu konuyu bitirmek istiyorum![]()
PC Toplama Sihirbazı ile Kendi Bilgisayarını Topla | incehesap
İncehesap PC toplama sihirbazıyla hayalinizdeki sistemi kolayca toplayın. Üstelik ücretsiz gönderim ve 2 yıl garanti güvencesiyle.www.incehesap.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Boş mu bağlantı
Siz Enis Kirazoğlu'nun 90.000 tl esprisini ciddiye mi aldınız?NE YANİ PAHALI PC TOPLAMAK İSTİYORUm youtube a arat enis kirazoğlu 90.000 tl pc topluyor
zaten hakkındayazıyor 44 yaşındayım
Adam SSD koymuş sisteme sen HDD olmadan çalışmaz diyorsun. Valla eğlendim.kardeşim hdd olmadan pc nasıl çalışacak hdd lazım hdd ismini söyle bu konuyu bitirmek istiyorum
1 tb lık ssd taktım 40 bin e pc toplayıp hdd takılmaz heraldekardeşim hdd olmadan pc nasıl çalışacak hdd lazım hdd ismini söyle bu konuyu bitirmek istiyorum
hdd takılmaz diyorsun eee windows dosyaları ne olacak system32 gibi?1 tb lık ssd taktım 40 bin e pc toplayıp hdd takılmaz heralde
tamam bırakıyorum
sitede gördüm bir tane minecraft ile amd ryzen 9 3900x ile rtx 2080 ti ile karşılaştırdım çok iyi performans veriyor
En iyisi bu bende bunu tavsiye ederim.Renault Scenic Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Renault Scenic fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
SSD'ye atılacak. Keşke biraz Google'ı kullansanız.hdd takılmaz diyorsun eee windows dosyaları ne olacak system32 gibi?
Windows u ssd ye kuracaklar sistemin daha hızlı çalışacak ssd hdd nin 15 20 katıhdd takılmaz diyorsun eee windows dosyaları ne olacak system32 gibi?
Bütçeyi bir tık artırıp Passat alınabilir.Renault Scenic Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Renault Scenic fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Renault Scenic Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Attığınız sistem stokta yok.SENNA-A3980XT//Ryzen 7 3800X/ASUS ROG STRIX RTX 2080 SUPER OC 8GB/32GB DDR4/2TB NVMe Gen4 SSD/2TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
SENNA-A3980XT//Ryzen 7 3800X/ASUS ROG STRIX RTX 2080 SUPER OC 8GB/32GB DDR4/2TB NVMe Gen4 SSD/2TB Disk/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SENNA-A3980XT ITOPYA'da.www.itopya.com
BMW 3 Serisi Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık BMW 3 Serisi fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Arkadaş fiyat performans istiyordu unutmayalım.
En iyisi bunu alın, bu fiyat aralığında Impreza en iyi tercihSubaru Impreza Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Subaru Impreza fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Zaten sadece örnek olsun diye attım. Eğer sadece mınecraft oynamazsa, 3960x'li sistemler de var. Ya da toplanabilir.Attığınız sistem stokta yok.
50 bin im olsun neler yaparım varyaZaten sadece örnek olsun diye attım. Eğer sadece mınecraft oynamazsa, 3960x'li sistemler de var. Ya da toplanabilir.
Bence sadece pc yerine (Çıktığı an almadıysanız) 2020 Ipad pro, apple watch 5 falan da alın.
Bu Arkadaşının verdiği bana pc hdd önerir misiniz?50 bin im olsun neler yaparım varya
HDD yi boşver SSD varken para yetiyor.Bu Arkadaşının verdiği bana pc hdd önerir misiniz?
Arkadaş SSD'nin depolama birimi olduğunu bilmiyor sanırsam.HDD yi boşver SSD varken para yetiyor.
Bu arkadaşın verdiği pc bu sisteme bu hdd uyar mı:Seagate Barracuda ST2000DM008 2TB 7200RPM 256MB Sabit Disk incehesap.com50 bin im olsun neler yaparım varya
Sen en iyisi Izoly al. Ucuza I7 var mesela.Bu Arkadaşının verdiği bana pc hdd önerir misiniz?
Para hesabıda bilmiyor galibaArkadaş SSD'nin depolama birimi olduğunu bilmiyor sanırsam.