Soru RTE'nin ben ekonomistim sözüne inanıyor musunuz? Anket

Rte nin ben ekonomistim sözüne inanıyor musunuz

• Evet inanıyorum ve öyle

Kullanılan: 0 0.0%
  • Yaw he he

Kullanılan: 8 100.0%
  • Fikrim yok

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    8

Linux gibi çocuk

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
233
2014'ten sonra ekonomi bozulmaya öyleydin RTE'm ama şu an diyemem bunu.

Reaksiyon puanı
994
Bu yapmaya çalıştığı modelin oturması için yıllar lazımmış yani işe yarasa bile bizim gençliğimize yazık olacak.
O yüzden ben sevmedim bu ekonomi modelini.Ben şimdiye bakarım yarın meçhul çünkü.

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Bu yapmaya çalıştığı modelin oturması için yıllar lazımmış yani işe yarasa bile bizim gençliğimize yazık olacak.
O yüzden ben sevmedim bu ekonomi modelini.Ben şimdiye bakarım yarın meçhul çünkü.
Hocam öyle bir şey yok.Bunun olayı seçime kadar ülkeyi batırabildiği kadar batırıp,muhalefete ciddi bir enkaz bırakıp “Muhalefet düzeltemedi” algısı oluşturmak.

Mr.Pavarotti

Doçent
Reaksiyon puanı
592
Marmara üniversitesi İktisadi ve Ticari İlimler YÜKSEKOKULU mezunudur kendisi araştırmak isteyene vikipedia orda. Bu arada şu detayı da söyleyeyim tr uzantılı vikipedia böyle diyor en uzantılı da ise diploması tartışmalı yazıyor..

Reaksiyon puanı
994
Eskiden 3 5 yıl verirlerdi artık oda bitince 2053 oda bitince 2103 bunun sonu yok fabrikalar üretim tesisleri satıldı topraklar satıldı VATANDAŞ lıgımız satıldı uyanın artık son çıkış.
Valla ben zaten gelecekte olacağına da inanmıyorum ama ekonomistler öyle diyor bunun işe yaraması için baya baya zaman geçmesi gerekiyor e gidişata bakıyorsun bu gidişle zaten ülke diye bişi kalmayacak benim dediğim olaki şansı tuttu milyonda bir ihtimal oldu onu da zaten biz göremeyeceğiz