- Reaksiyon puanı
- 4,723
Evet Rte nin ben ekonomistim sözüne inanıyor musunuz?
RTE ekonomiden anlamayan bir Cumhurbaşkanı.Ülkedeki enflasyon ile Dolar ve Euro’nun fırlaması onun bu işe Fransız olduğunu kanıtlıyor.Evet Rte nin ben ekonomistim sözüne inanıyor musunuz?
Hocam öyle bir şey yok.Bunun olayı seçime kadar ülkeyi batırabildiği kadar batırıp,muhalefete ciddi bir enkaz bırakıp “Muhalefet düzeltemedi” algısı oluşturmak.Bu yapmaya çalıştığı modelin oturması için yıllar lazımmış yani işe yarasa bile bizim gençliğimize yazık olacak.
O yüzden ben sevmedim bu ekonomi modelini.Ben şimdiye bakarım yarın meçhul çünkü.
Valla ben zaten gelecekte olacağına da inanmıyorum ama ekonomistler öyle diyor bunun işe yaraması için baya baya zaman geçmesi gerekiyor e gidişata bakıyorsun bu gidişle zaten ülke diye bişi kalmayacak benim dediğim olaki şansı tuttu milyonda bir ihtimal oldu onu da zaten biz göremeyeceğizEskiden 3 5 yıl verirlerdi artık oda bitince 2053 oda bitince 2103 bunun sonu yok fabrikalar üretim tesisleri satıldı topraklar satıldı VATANDAŞ lıgımız satıldı uyanın artık son çıkış.