Rootlu Telefona Format

riaciples001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.Xperia arc s telefonuma ufak bir root attım ve gereksiz sacma uygulamaları sildim. Ne kernel ne bisi sadece sadece uninstall programıyla uygulama silip hafıza kartına attim.sistem dosyaları ya da bilmediğim hiçbir şeyi ellemedim.format atsam birşey olur mu. 4.2.2 ya da 4.4.4 yüklemek istiyorum çünkü 4.0.4 çok kasiyor yardımcı olur musunuz?

Şimdiden teşekkürler. :-)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Rootlu cihazı fabrika ayarlarınada çevirseniz root kalır ama sildikleriniz geriye gelir eğer sistem uygulamaları dosyaları falan.

Sürüm güncellemesi yapmanız için son sürüm romu indirip kurmanız lazım çünkü ota üzerinden indiremezsiniz cihazınız rootlu.

riaciples001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler yani ben kernel ya da bootloaderi açmadım suan format atsam ve attıktan sonra romu yuklesem sorun olur mu?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Teşekkürler yani ben kernel ya da bootloaderi açmadım suan format atsam ve attıktan sonra romu yuklesem sorun olur mu?

Rom olarak stock mu custom romdan mı bahsediyorsunuz? stock rom yüklemek için root vb gerekmiyor normal yükleyebilirsiniz yani orjinal romunuzu.

riaciples001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rom olarak stock mu custom romdan mı bahsediyorsunuz? stock rom yüklemek için root vb gerekmiyor normal yükleyebilirsiniz yani orjinal romunuzu.

Yani ben kısaca şunu sorayım.
Anlattıklarıma göre telefona normal format atsam herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım?
Çünkü kernel yükleyenler eğer orjinal rom yuklemezse sorun çıkıyor formatta.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Yani ben kısaca şunu sorayım.
Anlattıklarıma göre telefona normal format atsam herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım?
Çünkü kernel yükleyenler eğer orjinal rom yuklemezse sorun çıkıyor formatta.

Kernel yüklü telefonuma hiç format atmadım.

Telefonunuzda kernel vb yoksa fabrika ayarlarına dönebilirsiniz.