Root Sorunları

MiniHacker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Merhabalar cihazım GT-N5105 cihazıma GT-N5100'ün lineage OS 14.1 attım. Cihaz rootlu. Subway surfe girdiğimde ek ödül için video izlediğimde birkaç video sonrasında oyun kapanıyor tekrar açmam gerekiyor ayriyeten free fire oynundada aynı sıkıntı oyundan atıyor. Acaba neden root attığım için mi. Lütfen yardımcı olunuz. Şimdiden teşekkürler.

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,245
Merhabalar cihazım GT-N5105 cihazıma GT-N5100'ün lineage OS 14.1 attım. Cihaz rootlu. Subway surfe girdiğimde ek ödül için video izlediğimde birkaç video sonrasında oyun kapanıyor tekrar açmam gerekiyor ayriyeten free fire oynundada aynı sıkıntı oyundan atıyor. Acaba neden root attığım için mi. Lütfen yardımcı olunuz. Şimdiden teşekkürler.
Linaeage OS 17.1 var ise onu kur. Android 10 çünkü.

Reaksiyon puanı
5,164
Samsunglarda stock android stabil çalışmaz genelde. Touchwiz base tercih edin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lütfen hakim olmadığınız konularda yorum yapmayın.

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
5,164
Note 8 için yok mu 17.1 ROM'u?
Custom romlarda güncellik değil stabilite önemlidir.

Kimse gidip en güncelini kurayım derdine düşmez çünkü en günceli hiçbir zaman stabil olmaz.

Sizin burada söylemeniz gereken en günceli kurun değil, offical lineage kurun olmalıydı.

Hele ki limeage Rom kullanan birini en güncele yönlendirmek bildiğin onun cihazını b.k çukuruna göndermekle özdeştir.

vigilantemre

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,991
Belki de Root'lu olduğunu algıladığı içindir. Magisk kurmanı öneririm Magisk Hide özelliğiyle Root'u istediğin uygulamadan gizleyebilirsin

Belki de Root'lu olduğunu algıladığı içindir. Magisk kurmanı öneririm Magisk Hide özelliğiyle Root'u istediğin uygulamadan gizleyebilirsin

Reaksiyon puanı
5,164

Rootlu cihazlarda çalışmayan programlar belli ve bunlar arasında bu oyunlar yok.

MiniHacker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Rootlu cihazlarda çalışmayan programlar belli ve bunlar arasında bu oyunlar yok.

Buradan indirebilirsiniz TWRP vb. ile zip dosyasını flaşlamanız yeterli
bu konuda gerçekten bişeyler yazmak istedim ama konuya hiç hakim değilim.
Magisk kullanacam yalnız root üstüne root atsam sıkıntı olurmu?
Ayriyeten cihazımda önceden RESURRECTİON REMİX vardı onu kullanıyordum ondan sonra tabletin sistemi çöktü tekrardan RR attım sıkıntı oldu Chrome girdiğinde 10 - 15 saniye sonra tablet kendini resetliyordu. Lineage attım.
Şu anda Lineage de dosya yöneticisine girdiğimde mtp ana makinesi hatası veriyor galeri açılmıyor acaba neden
Şu an ki rom GT-N5100'in ben GT-N5105'e attım o konuda sıkıntı olabilir mi?
Çok karışık oldu ama sorularımı cevaplarsanız sevinirim

Reaksiyon puanı
5,164
Magisk kullanacam yalnız root üstüne root atsam sıkıntı olurmu?
Ayriyeten cihazımda önceden RESURRECTİON REMİX vardı onu kullanıyordum ondan sonra tabletin sistemi çöktü tekrardan RR attım sıkıntı oldu Chrome girdiğinde 10 - 15 saniye sonra tablet kendini resetliyordu. Lineage attım.
Şu anda Lineage de dosya yöneticisine girdiğimde mtp ana makinesi hatası veriyor galeri açılmıyor acaba neden
Şu an ki rom GT-N5100'in ben GT-N5105'e attım o konuda sıkıntı olabilir mi?
Çok karışık oldu ama sorularımı cevaplarsanız sevinirim
Olur tabii. Önce unroot yapman gerek.

MiniHacker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Olur tabii. Önce unroot yapman gerek.
Unroot yapacak ama supersu yüklü değil Lineage OS un kendi robotu yüklü nasıl kaldıracam. Kaldırdıktan sonra supersu yu boot edip ondan sonra mı magisk yapacam (robotun kaldırılmasını söylüyorsun ama yinede sondakini yazayım dedim)

Reaksiyon puanı
5,164
Unroot yapacak ama supersu yüklü değil Lineage OS un kendi robotu yüklü nasıl kaldıracam. Kaldırdıktan sonra supersu yu boot edip ondan sonra mı magisk yapacam (robotun kaldırılmasını söylüyorsun ama yinede sondakini yazayım dedim)
Limeage Rootunu nasıl kaldıracağını Google a sor. Google amca sana bir adet unroot .zip dosyası veirir elbet.

Kaldırdıktan sonra supersu kırmayacaksın. Magisk.apk indireceksin netten ve cihazın için uygun .zip dosyasını flashlayacaksın.

MiniHacker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Limeage Rootunu nasıl kaldıracağını Google a sor. Google amca sana bir adet unroot .zip dosyası veirir elbet.

Kaldırdıktan sonra supersu kırmayacaksın. Magisk.apk indireceksin netten ve cihazın için uygun .zip dosyasını flashlayacaksın.
Google amca derken şaka yapmıyorsun dimi ??

..

Son düzenleme:

vigilantemre

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,991
Direkt magisk manager apk yükle. Ona root erişimi ver o kendisi ayarlar hepsini