[ROOT] Facebook Sohbet'i Messenger uygulaması olmadan kullanma.

Reaksiyon puanı
2,148
Facebook'un zorla kurdurduğu Messenger uygulamasını kullanmak istemiyorsanız, Messenger uygulamasını kurun daha sonra Rom Toolbox Pro uygulamasından Messenger'i dondurun.

Kendi çözümümdür googleda bulamadım emeğe saygı :P

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Messenger iyi ama dikkatimi çeken şey gereksiz şartlarla telefonu ele geçirmeleri. Facebook'un şartları, Messenger'ın şartları derken telefonu ele geçirdiler resmen.

aata

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonu herkes elegeciriyor yakında pazarda herkesın bilgisi 3 kurusa satılır :)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
İstediği izinler telefonu falan eline geçirmiyor saçmalamayın, fotoğraflara izin istiyorsa bir fotoğraf gönderirken o fotoğrafların olduğu bölüme erişmek için istiyor kısaca siz o programın her şeyinden yararlanıyorsanız yararlanmanız için yetkilendirmeniz gerekiyor bu kadar basit.

Fotoğraflarınıza erişim isteyince tek tek girip baktıklarını falanmı sanıyorsunuz? :mrgreen:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu arada @__kadıköyRAP__ teşekkürler çok güzel paylaşım olmuş android kullanıcılar için, bende ios'da bu sıkıntıyı çekiyorum birine bir şey yazıcaksam messengeri açıyor.

Eskiden yoktu böyle bir şey hatırladığım kadarıyla, messengeri kullanmak istermisiniz? diye bir uyarı falan geliyordu sonradan zorunlu oldu galiba.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
O kadar şartı babamın hayrına mı istiyor? Mantıksız.

Reaksiyon puanı
2,148
İstediği izinler telefonu falan eline geçirmiyor saçmalamayın, fotoğraflara izin istiyorsa bir fotoğraf gönderirken o fotoğrafların olduğu bölüme erişmek için istiyor kısaca siz o programın her şeyinden yararlanıyorsanız yararlanmanız için yetkilendirmeniz gerekiyor bu kadar basit.

Fotoğraflarınıza erişim isteyince tek tek girip baktıklarını falanmı sanıyorsunuz? :mrgreen:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu arada @__kadıköyRAP__ teşekkürler çok güzel paylaşım olmuş android kullanıcılar için, bende ios'da bu sıkıntıyı çekiyorum birine bir şey yazıcaksam messengeri açıyor.

Eskiden yoktu böyle bir şey hatırladığım kadarıyla, messengeri kullanmak istermisiniz? diye bir uyarı falan geliyordu sonradan zorunlu oldu galiba.

iosda çözümü varmış sanırım nette araştırdığımda hep ios çözümü bulmuştum android için bişey yoktu, ben de bunu akıl ettim :D

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
iosda çözümü varmış sanırım nette araştırdığımda hep ios çözümü bulmuştum android için bişey yoktu, ben de bunu akıl ettim :D

İos'da yaparız vardır büyük ihtimalda oda jb ile yapılıyordur o yüzden hiç bulaşmıyım şimdi, jb lazım değil bu aralar :D

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Root'lu kullanıcılar için güzel çözüm :) Bir ara beta testerler kullanıyordu uygulama üzerinden sonra onuda kapattılar tabi :thumbdown: