Hangisinin daha iyi olduğu yıllardır tartışma konusu lakin benim merak ettiğim daha farklı birşey var. Sizce bu ikili ve Neymar gibi büyük oyuncular emekli olduktan sonra Futbol 2003-ve günümüz arası gibi rağbet görmeye devam eder mi?
Uzun zamandır Ronaldo ve Messi'ye rakip gelmedi. Yıllarca da gelmeyecek. Mbappe ve Haaland rekabeti sürer ancak fazla rağbet görmez.Hangisinin daha iyi olduğu yıllardır tartışma konusu lakin benim merak ettiğim daha farklı birşey var. Sizce bu ikili ve Neymar gibi büyük oyuncular emekli olduktan sonra Futbol 2003-ve günümüz arası gibi rağbet görmeye devam eder mi?
Dünyadaki en iyi futbolcu Messidir. Karakter ve büyüklük açısındansa Ronaldocuyum. Medya bitirdi dağ gibi adamı. Özellikle bu sıralar daha bir seviyorum Ronaldo'yu. En sevdiğim futbolcu ise Salah. Futboldaki idolümdür.Hangisinin daha iyi olduğu yıllardır tartışma konusu lakin benim merak ettiğim daha farklı birşey var. Sizce bu ikili ve Neymar gibi büyük oyuncular emekli olduktan sonra Futbol 2003-ve günümüz arası gibi rağbet görmeye devam eder mi?
En iyi tartışması sona erdi. Yine de herkesin görüşleri farklı tabii.Dünya kupasını kazanan Arjantin'den ötürü Messi diyorum.