Ronaldo Ve Messi

Tilkiboss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hangisinin daha iyi olduğu yıllardır tartışma konusu lakin benim merak ettiğim daha farklı birşey var. Sizce bu ikili ve Neymar gibi büyük oyuncular emekli olduktan sonra Futbol 2003-ve günümüz arası gibi rağbet görmeye devam eder mi?

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,869
Hangisinin daha iyi olduğu yıllardır tartışma konusu lakin benim merak ettiğim daha farklı birşey var. Sizce bu ikili ve Neymar gibi büyük oyuncular emekli olduktan sonra Futbol 2003-ve günümüz arası gibi rağbet görmeye devam eder mi?
Uzun zamandır Ronaldo ve Messi'ye rakip gelmedi. Yıllarca da gelmeyecek. Mbappe ve Haaland rekabeti sürer ancak fazla rağbet görmez.

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,024
Mbappe'den devam.

Alparslan 1905

Doçent
Reaksiyon puanı
1,537
Dünyadaki en iyi futbolcu Messidir. Karakter ve büyüklük açısındansa Ronaldocuyum. Medya bitirdi dağ gibi adamı. Özellikle bu sıralar daha bir seviyorum Ronaldo'yu. En sevdiğim futbolcu ise Salah. Futboldaki idolümdür.

Mbappé ve Haaland rekabeti devam eder ama hiçbiri Ronaldo-Messi rekabetini yakalayamaz.

eilhanzy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,861
Dünya kupasını kazanan Arjantin'den ötürü Messi diyorum.