Ronaldinho Milan formasını giydi

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Milan, yılın transferi Ronaldinho'yu Milano'da basına tanıttı. Brezilyalı yıldız, Kırmızı siyahlı formayla yaptığı ilk açıklamada, "Kaka ile çok iyi bir ikili oluşturacağız ve taraftarı mutlu edeceğiz" dedi.

Asbaşkan Adriano Galliani ile basın önüne çıkan Ronaldinho, her futbolcunun Milan'da oynamak isteyeceğini söylerken, "Bu benim kariyerim için bir dönüm noktası. Burada göstereceğim performansla taraftarı mutlu etmeye çalışacağım" dedi. Kaka ile çok iyi bir ikili oluşturacaklarına inandığını belirten yıldız futbolcu, "Kaka dünyanını en iyilerinden biri ve benim arkadaşım. Onunla Brezilya'daki uyumumuzu sahaya yansıtıp çok başarılı olacağız" şeklinde konuştu.

Milan için önümüzdeki sezon en az 45 maç oynamayı planladığını ifade eden Ronnie, "Ancak Brezilya ile olimpiyatlara gitme konusunda kulübümle anlaştım. Oradan döndükten sonra Milan'a katılacağım" dedi.

Ronaldinnho, imzanın ardından Kırmızı siyahlı formayla basın mensuplarına poz verdi. Brezilyalı yıldız ardından da 30 bin Milan taraftarının önüne çıktı. 28 yaşındaki futbolcunun San Siro'ya çıkışı sırasında konfeti ve havi fişek gösterisi yapıldı.

kaynak: Ligtv.com.tr - Haber - Ronaldinho formayı giydi

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
34172_0.jpg
34177_0.jpg
34175_0.jpg
34176_0.jpg
34174_0.jpg

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
inşallah bu sene izlenir bir milan olur ronaldinho ve kaka tam performans oynarlarsa bizim için tam görsel şölen olur. 2 süperstar aynı takımda ender görülür.

c0lin

Profesör
Reaksiyon puanı
5
bdco bence coşturcaklar kafasına göre adam diye güşünüyorum kakayı ben ronaldinho için

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
bdco bence coşturcaklar kafasına göre adam diye güşünüyorum kakayı ben ronaldinho için

ronaldinho ve kaka muhteşem paslar düşünüyolar ama takım arkadaşları bunları zor anlıyo :D ama bu ikisi gerçekten iyi uyum sağlıyorlar bir aksilik olmazsa güzel bir sezon izleriz. zaten galiba premier ligi digiturk almış sanırım , uzun zamandır keyif vermeyen serie a biraz izlenir duruma gelir bizde izleyecek maç buluruz :D