Roma Total War Filler

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
merhaba arkadaşlar oyunda bu filleri nasıl öldürebilirim ya (Kartaca filleri) yunanistanla o kadar romayı savundum ama şu filleri bi halledemiyorum :((

slipknot44

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sinirlenip oyun sildiren şu fillerden mi bahsediyosun :mad:

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bu oyunu merak ediyorum hiç oynamadım güzel mi? Arkadaşlar genel olarak Total War serisi ?

virüslü

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla ben romaya düşman oldum romayı capuayı falan aldım :D baya eğlenceli oluyor :D

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
aynen öyle o lanet filler ölmek bilmiyor onları öldürmenin bir yolu yokmudur ya :/

WARIORKRAL

Doçent
Reaksiyon puanı
3
romalilarin atli okculari vardi sanirim vur kac taktigi ise yariyordu baya. yada 3 grup okcu yeterlidir :D alevli oklarla tabiki..

buskudar

Asistan
Reaksiyon puanı
75
Filler banada sorun olmuştu ama halletmiştim baya büyük bi ordu lazım ben mavi renkli romaydım. mızraklı askerleri yolla kalabalık olsunlar onlar filleri oyalarken okuçular ok atsın :) kartaca sağlam değil hem yok edersin onu :D

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Spearlar öldürüyor yaw uzun mızraklı olanlar 2 grup sal çatır çatır iner. Bide alevli oklardan korkuyorlar.

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
ya 5 grup spear saldım üstelrine ölmüyorlar ama ben yunanistanım aynı şeyi makedonyayada yaptım hile ile fil yapmıştım makedonlar saniyede indirdi bide yunanlıların pek okçuları yok ya :/ en iyisi rüşvetle filan verirlerse alcam sonra tüm sicilya benimdir :)

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Filler banada sorun olmuştu ama halletmiştim baya büyük bi ordu lazım ben mavi renkli romaydım. mızraklı askerleri yolla kalabalık olsunlar onlar filleri oyalarken okuçular ok atsın :) kartaca sağlam değil hem yok edersin onu :D

Aynen ancak filleri yeter kartaca'nın adamların filler olmasa iyi bide carthageyi almak zor bayağı :(

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Normal değil ama alevli atmalısın, Filler ölmüyor sadece fazla adam görünce ve alevli oklardan ürküp kaçıyorlar

buskudar

Asistan
Reaksiyon puanı
75
Aynen ancak filleri yeter kartaca'nın adamların filler olmasa iyi bide carthageyi almak zor bayağı :(

Oyunu türkçe yamalı oynamıyorsan türkçe yamalı oynamanı tavsiye ederim.Bide hile kullanma :) tadı kaçar.Hem senato görev vermediği sürece kent almanı tavsiye etmem görev verdiğindede al ekonomi canlı tutarsın.oyunda en büyük sıkıntı para :D ama hile var diyorsan o ayrı :)

hulusi98

Asistan
Reaksiyon puanı
8
ben hileyle oynadığımda bir zorluk ve bir tadı çıkmıyordu hilesiz oynadım oyun daha çok zevk verdi :D

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
yunanistan olduğum için senato filan hikaye ama makedonlar la romalılar beni kıstırdı ya bu çok kötü oldu bide sicilyada isyan çıktı offff işler sarpa sarıyor para hilesi olmadan olmuyor borç -35.000 :D

Oyunu türkçe yamalı oynamıyorsan türkçe yamalı oynamanı tavsiye ederim.Bide hile kullanma :) tadı kaçar.Hem senato görev vermediği sürece kent almanı tavsiye etmem görev verdiğindede al ekonomi canlı tutarsın.oyunda en büyük sıkıntı para :D ama hile var diyorsan o ayrı :)

oyun türkçe zaten ve ülke para konusunda çok kötü ama romalılar spearları hayatta öldüremiyor çok zor onları öldürmeleri adamlar 1.300 kişilik ordu ile geldiler 620 kişi ile savundum 500 ü filan spaerdı uzun mızraklılar hadi :D