[Rom Yükleme] Bütün Xperia Modelleri için

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kadima
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Xperia Ray Bootloader de cihazı bağladığım zaman bu hatayı veriyor sending 'boot' (6656 KB)...FAILED (remote: The Device must be rooted first)
finished. total time: 0.001s

desperado_749

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xperia p 4.1.2 jelly bean sürümünü kullanıyorum. Ses Açma (yukarı) tuşuna basarak bir türlü CWM (recovery) ekranına ulaşamadım yarımdı olur musunuz ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tmm iyi güzelde teşekkürler ama benim imei silindi telefoncu 120 tl istiyo napacaz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefon kapali usbye takinca se botloader program error veriyor yuklemiyor !? :bored::(:(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bootloader de cihazı bağladığım zaman bu hatayı veriyor sending 'boot' (6656 KB)...FAILED
(remote: The Device must be rooted first)

finished. total time: 0.001s

telefonum rootlu !

bootloader status da allow: Yes yaziyor !!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
xperia miro st23i ye cm 10 yukledim. tek bir sıkıntım var. telefon bazen kendi kendine kapanıp acılır saatte bir yapıyor bunu. ne yapabilirim? xperia miro icin cm9 da yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar şimdi ben sony xperia p ye kitkat ypabilirmiyim ben şuan 10.2 MC yi yapıyorum uygun deilmi ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar size iki tane sorum olacaktı. Birincisi bu kernelin içinde recovery yüklümü?
İkincisi benim telefon son xperia neo bunun IMEI numarasını değiştirdik. Bootloader kilidinin açılmasında sorun çıkartır mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefon gitti :((((((
flash dedim, usbyi cikarttim telefon cwm'ya girmedi. simdi telefonum acilmiyor, sadece titriyor ....
yardim edin arkadaslar lutfenn :((

S

SDN Okuru

SDN Okuru
cmw recovery ekranı gelmiyor telefon kaldı öyle hiçbişey yapamayorum ne yapacagım :/

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
telefon gitti :((((((
flash dedim, usbyi cikarttim telefon cwm'ya girmedi. simdi telefonum acilmiyor, sadece titriyor ....
yardim edin arkadaslar lutfenn :((

aynı problem bende de var hiçbişey yapamıyorum napacagız :/

Telaşa gerek yok , hepimizin başına geldi :)

Bu gibi durumda sony nin pc companion programını bilgisayarınıza yükleyiniz.
orada telefonumu kurtar diye bir menü var. Ardından açılan ekranları düzgün takip edin , telefon modeli resimlerinden telefonunuzu seçiniz ve hangi tuşlara ne zaman basıcağınızı gösteren ekranları sırasıyla geçtikten sonra, program telefonunuzu orijinal hale tekrar geri yükleme yapıyor.

Sıkıntı yok yani :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şu an dediğiniz yöntemi deniyorum inşallah başarılı olur vallahi yeminle hırsımdan aglıyverecem artık ben bu 4.4.4 cm 11 i yüklemem lazım :/

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sony nin pc companion ile başaramadım malesef ama birşey ögrendim telefonu kapatma ses açma ve tel açma tuşuna basılı tutuyoruz 3 kere titiryor telefon tamamen kapanıyor ardından flashtool ile yüklemeyi geçrçekleştiriyorum sony nin pc companion yapacagı işi flashtool ile yapıyorum şuan sanırım başarılı olacak bekliyorum

orhangulasti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim o banada oldu aynıı telde yazılım olmayınca oluyo bl kapat önce sonra orjinal yazılımı flashla düzelsin. ben mesela 4.4.2 kurarken wipe system dedim res attım kernel bile gitmişti :D :D deneyim işte bl kapatım orjianli flashlayın düzelir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
herşeyi dogru düzgün yapıyorum fastboot reboot yapıp başlatırken volume up yaparak cmw recovery e girmem lazım u pup up up up up tık yok bas bas nerde cmw giremiyorum giremiyorum bunun bi ayarı faln var mı arkadaşlar nedir napacam

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ses açma tuşuna basmaktan gözüm döndü yine de açılmıyor cmw recoveryle açamıyorum ne yapmalı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşl bu cmw modunda telefon nası açılıyor kafasyı yiycem yahu ses açma tuşnu kırarak ilki de başarabilirm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
7 no'lu eylem olan Flash dan sonrasına geçemiyorum flash'a basınca programda tepki yok ve telefonu ses tuşuna basarak başlattığımda altta yazı falan çıkmıyor direkt şarj işareti gelmektedir. Yardımlarınızı rica ediyorum