- Reaksiyon puanı
- 260
Kilitli Bootloader için CM11. CM10.2 ve Slimbean romlarında arada sırada donuyor ve dakikalarca kendine gelmiyordu. Hatta bazen hiç gelmiyordu. 5-6 saattir kullanıyorum henüz donma vs yaşamadım söylediğim romlardaki gibi. Kitkat ile uçuyor alet yükleyin derim. Neyse anlatıma başlayayım.
Arkadaşlar rom güncellenmiştir. Güncel romu linkten indirip kurabilirsiniz. (Önceki sürümü kullanıp güncelleyecek olan arkadaşlar aşağıdaki işlemleri yapmayacaktır. Sadece yeni romu ve patchi indirip cwmden flashlamak yeterli. Sıfırdan kuracak olanlar aşağıdaki işlemleri yapacaktır.)
Dosyaları indirin. CM11-GApps -> Bunları telefona atın.
Telefonu kapatıp recoverye girin.(Ben Philz ile yükledim sizde Philze girin.)
Wipe data/factory reset yapın.
mount and storageye girip format/system yapın.
Sırasıyla Romu, GApps paketini yükleyin.
Telefonu kapatın ve .201 kernelini flashlayın...
Güncel CM11
GApps
.201
http://forum.shiftdelete.net/sony/3...sil-kullanilir-flashtool-ile-rom-yukleme.html
NOT: Arkadaşlar ben tüm kurulum işlemlerini Ultimate XSP rom üzerinden yaptım. 4.1.2'den yapınca hata veriyor sanırım. 4.1.2 den yapacak olanlar önce Twrpden Cm 10.2yi yüklesin.
Cm10.2 kurulum işlemleri bittikten sonra telefonu açılınca tekrar kapatıp Cm11i yüklesinler.
forumxda
Arkadaşlar rom güncellenmiştir. Güncel romu linkten indirip kurabilirsiniz. (Önceki sürümü kullanıp güncelleyecek olan arkadaşlar aşağıdaki işlemleri yapmayacaktır. Sadece yeni romu ve patchi indirip cwmden flashlamak yeterli. Sıfırdan kuracak olanlar aşağıdaki işlemleri yapacaktır.)
Dosyaları indirin. CM11-GApps -> Bunları telefona atın.
Telefonu kapatıp recoverye girin.(Ben Philz ile yükledim sizde Philze girin.)
Wipe data/factory reset yapın.
mount and storageye girip format/system yapın.
Sırasıyla Romu, GApps paketini yükleyin.
Telefonu kapatın ve .201 kernelini flashlayın...
Güncel CM11
GApps
.201
http://forum.shiftdelete.net/sony/3...sil-kullanilir-flashtool-ile-rom-yukleme.html
NOT: Arkadaşlar ben tüm kurulum işlemlerini Ultimate XSP rom üzerinden yaptım. 4.1.2'den yapınca hata veriyor sanırım. 4.1.2 den yapacak olanlar önce Twrpden Cm 10.2yi yüklesin.
Cm10.2 kurulum işlemleri bittikten sonra telefonu açılınca tekrar kapatıp Cm11i yüklesinler.

forumxda