[ROM][LB][C5303] CyanogenMod 10.2

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
SP'ye Kitkat gelmiyor diye (e hadi yüzde 1 ihtimal var diyelim :) ) rom arayışına başladınız mı :mrgreen:
Her neyse biliyorsunuz CM sürümleri Bootloader kilidi açılmadan yüklenmiyordu. Ama adamlar demiş kilitli olanlar da yüklesin, kilitli blye uyarlamışlar.
Romu anlatmayacağım biliyorsunuz zaten CM bomboş stabil rom.
Yüklemesi basittir.
CM 10.2
Gapps
.201
http://forum.shiftdelete.net/sony/3...sil-kullanilir-flashtool-ile-rom-yukleme.html

• Bu dosyaları indirin. Daha sonra Twrp'ye girin. (Dün cwmden yüklediğimde hata verdi. Herhalde cwm sürümüyle alakalı. Twrpden sorunsuz kuruldu)
  • Daha sonra wipe kısmına girip wipe data yapın.
  • Install seçeneğinden romu yükleyin.
  • Ardından gapps paketini yükleyin.
  • Telefonu kapatın ve flashtool ile .201 kernelini flashlayın.
SS
Screenshot_2014_03_10_08_45_27.png
Screenshot_2014_03_10_08_49_05.png
Screenshot_2014_03_10_08_49_20.png

forumxda

kehfest

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bunu yapacağınıza cynoganmod installerla iki tıkla halledin.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
cm installer sp'yi desteklemiyor ki ? ben öyle biliyorum. ayrıca desteklese bile açık bl istemesi muhtemel çünkü normalde öyle yükleniyor bu kilitliye portlanmış.

Fubiku

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Cyanogenmod Turkcell T40'a yüklenebiliyor mu? Ve Türkçe mi?

smile66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=288507]Elusive[/MENTION] Gapps paketini yükledikten sonra telefonu hiç açmadan kapatıp mı .201 i flashlıoz yoksa Gapps ı yükleyip Rebout edip sonra mı flashlıcaz?

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
cm 11 olsaymış keşke :D neyse bi insin bi iki saat kurcalayım sonra orjinal e dönerim :)
paylaşım için teşekkürler :)
bence dönmezsin :P stabil performanslı rom işte daha ne istiyorsun :D ben direk klavyeyi laucnheri walkmanı albümü vs yükledim öyle kullanıyorum. görünüm eskisi gibi. bence sende öyle yap :)

smile66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence dönmezsin :P stabil performanslı rom işte daha ne istiyorsun :D ben direk klavyeyi laucnheri walkmanı albümü vs yükledim öyle kullanıyorum. görünüm eskisi gibi. bence sende öyle yap :)
launcher yedeğini filan nasıl aldın yaptın ki azıcık bi anlatırsan dosyalar indi başlayım hemen :)
bir neleri yedekledin tam olarak :)

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
launcher yedeğini filan nasıl aldın yaptın ki azıcık bi anlatırsan dosyalar indi başlayım hemen :)
bir neleri yedekledin tam olarak :)
hiç bişey yedeklemedim. :) port launcher indirdim. albüm ve walkman son sürümünü indirdim xdadan. xposed'i indirdim soft keyleri küçülttüm. google'ın yeni kamerasını portladım. klavyeyi portladım. aklıma gelen bu kadar :)

smile66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hiç bişey yedeklemedim. :) port launcher indirdim. albüm ve walkman son sürümünü indirdim xdadan. xposed'i indirdim soft keyleri küçülttüm. google'ın yeni kamerasını portladım. klavyeyi portladım. aklıma gelen bu kadar :)
tamam port launcher ın linkini pm atar mısın başladım flashlamaya :)