Kadir ARSLANn
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 288
İkinci el olarak buldum sadece 5 ay LOL oynanmış mining filan yapılmamış. Sizce alayımmı ?
letgoHangi platform üzerinden alacaksınız?
onun yerine bence bi gtx 1650 daha iyi olurİkinci el olarak buldum sadece 5 ay LOL oynanmış mining filan yapılmamış. Sizce alayımmı ?
fiyatlarından haberin yok sanırımonun yerine bence bi gtx 1650 daha iyi olur
dolandırıcı olma ihtimali olabilir dikkatli olun ?
yok görüşüp alacağımdolandırıcı olma ihtimali olabilir dikkatli olun ?![]()
bunuda letgodan şans eseri buldum nasıl oldu bende anlamadımyok görüşüp alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
birde ASUS TUF GTx 1650 4GB buldum (sıfır) oda 2900 TL sizce hangisi
Alınabilir amaaaa pazzarlık sünnettir sen onu 2500'e düşür.İkinci el olarak buldum sadece 5 ay LOL oynanmış mining filan yapılmamış. Sizce alayımmı ?
2900 TL 1650 sakın kaçırma bak sakıııın!!yok görüşüp alacağım
birde ASUS TUF GTx 1650 4GB buldum (sıfır) oda 2900 TL sizce hangisi
bunuda letgodan şans eseri buldum nasıl oldu bende anlamadım![]()
Bil bakalım ne eksik2900 TL 1650 sakın kaçırma bak sakıııın!!
Pazarlık sünnettir bak GTX 1650 Tİ kullanıcısıyım rx 570'in 4 gb versiyonunu ezer geçer kaçırırsan seni kürekle kovalarımBil bakalım ne eksik(neyse borç toplayacam artık)
Ya ben size sıvı soğutuculu sistem toplamamış mıydım ? Siz demiştiniz konudakiler beğenmedi diye onlar ekran kartı da ekran kartı diyor ama bulunmuyor.Bil bakalım ne eksik(neyse borç toplayacam artık)
borç ver kanks o zaman ahsajdasjdaskdjd (ironi)Pazarlık sünnettir bak GTX 1650 Tİ kullanıcısıyım rx 570'in 4 gb versiyonunu ezer geçer kaçırırsan seni kürekle kovalarım
wfeınfowjwonfweborç ver kanks o zaman ahsajdasjdaskdjd (ironi)
Adama şantaj yap kartı bana sat yoksa seni çivili sopayla biçerim falan de adam başkasına satmaz (!)borç ver kanks o zaman ahsajdasjdaskdjd (ironi)