Rocket League %50 Gpu Kullanımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kcan55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kcan55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pc özellikleri
Monster Abra A7.V12
8 Gb Ram
Ge force 1650 ekran kartı
Rocket League oyununda 100 Fps i geçemiyorum.Yüksek ayarlar ve düşük ayarlarda neredeyse aynı fps oluyor.
Gpu kullanımı %50 %60 arasında dönüp dolasıyor.Pc si benden daha düşük seviyedeki arkadaşlarım benden daha yüksek fps ve daha yüksek Gpu kullanımı(%90 kadar) görüyorlar ben max. %60 görüyorum çözümünü bilen veya daha önce böyle bir sorun yaşayan arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim.

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,085
Pc özellikleri
Monster Abra A7.V12
8 Gb Ram
Ge force 1650 ekran kartı
Rocket League oyununda 100 Fps i geçemiyorum.Yüksek ayarlar ve düşük ayarlarda neredeyse aynı fps oluyor.
Gpu kullanımı %50 %60 arasında dönüp dolasıyor.Pc si benden daha düşük seviyedeki arkadaşlarım benden daha yüksek fps ve daha yüksek Gpu kullanımı(%90 kadar) görüyorlar ben max. %60 görüyorum çözümünü bilen veya daha önce böyle bir sorun yaşayan arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim.
Merhaba ekranın kaç k arkadaşlarınınki belki seninkinden düşüktür ayarlara baktın mı vsync açık mı ayarlarını arkadaşlarınla aynı yap

kcan55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba ekranın kaç k arkadaşlarınınki belki seninkinden düşüktür ayarlara baktın mı vsync açık mı ayarlarını arkadaşlarınla aynı yap
ekran 144 hz
1920x1080 oyun içi ekran ayarıda
ayarları aynı yaptıgım halde %60 ın üzerine cıkmadı gpu
vsync kapalı
Karsılastırma yaptıgım arkadasımın laptopu 60 hz (gpu su %90)