Rock ve Metal Müzik Portalı!

mekanrock

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Herkes kendi sitesinin tanıtımını yapmış. Bende kendi sitemi yazmak istedim :)

Eleştiri ve önerilerinize açığım arkadaşlar ;)
MekanRock.Net

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
siten çok güzel

3 noktası çok hoşuma gitti bende bir rock müzik dinleyicisi olarak görüşlerimi bildiriyim

- renkler çok hoş olmuş siyahın üzerine mor çok okunaklı

- portalda Türk bayrağı unutulmamış ne kadar rasgele resimlerde olsada karşılaşmak güzel :D

- forumdaki duyuru seni tebrik ediyorum ve başka bişey demiyorum kendini gelişltirmeni söylemicem zaten bunu yapmışsın :)

siten çok güzel saol bizlede paylaştığın için :D

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
hımmm.. bende bi karşıt yorum yapimda bari ayıp olmasın :D
-hocam renk okunaklı tamamda çok gözü alıyo yani yorabilir mesela mekan rock mail kutucugunun içindeki renk daha güzel keşke ana renk onu kullansaydınız...
-içerik için yorum yapmıcam çünkü çok güzel olmuş...

tam gaz devam :P

mekanrock

Asistan
Reaksiyon puanı
0
titanyum dedi ki:
siten çok güzel
Teşekkür ederim
3 noktası çok hoşuma gitti bende bir rock müzik dinleyicisi olarak görüşlerimi bildiriyim

- renkler çok hoş olmuş siyahın üzerine mor çok okunaklı
Evet siyah ve mor çok güzel uyum sağladılar
- portalda Türk bayrağı unutulmamış ne kadar rasgele resimlerde olsada karşılaşmak güzel :D
O'na özen göstermek istedim. Türk bayrağı rasgele resimlerde değil, ayrı bir blok olarak sağ üstde duruyor. Rasgele resimlerden bağımsız!
- forumdaki duyuru seni tebrik ediyorum ve başka bişey demiyorum kendini gelişltirmeni söylemicem zaten bunu yapmışsın :)
Yapılması gereken bir uyarıydı :) Okumayı zorlaştıracak yazılar istemiyorum..
siten çok güzel saol bizlede paylaştığın için :D
Tekrardan teşekkür ederim.

2.
calvaria dedi ki:
hımmm.. bende bi karşıt yorum yapimda bari ayıp olmasın :D
-hocam renk okunaklı tamamda çok gözü alıyo yani yorabilir mesela mekan rock mail kutucugunun içindeki renk daha güzel keşke ana renk onu kullansaydınız...
-içerik için yorum yapmıcam çünkü çok güzel olmuş...

tam gaz devam :P

Teşekkür ederim, her zaman beklerim.. Konuyu okuyupda yorum yapmayan SDN'ye giremesin :P

chnnm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selamlar
mor rengi pek sevmem ama bu sitede daha bi değişik duruyo anlıcanız 10 numara bi site ;)

gokhankayaci

Doçent
Reaksiyon puanı
1
haha aslına bakarsanız sadece soy adımın ingilizcesi rocker olduğu için bi göz atmıştım konuya.. site gayet başarılı ama biraz fazla iç karartan bi tasarım olmuş sanki. ama başarılı bi site. ha rock ta dinlerim ne kadar Dj de olsam.. Başarılarının devamıni dilerim..

By KAYACI - ROCKER :):)

mekanrock

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@gokhankayaci
Böyle bir tasarım olması daha hoş :)
Yorumun için teşekkür ederim..

Başka yok mu? =)

gokhankayaci

Doçent
Reaksiyon puanı
1
hahaha :)

Zaten içimiz karanlık amca oğlu forumumuz karanlık olsa ne olacak diosun :):) Oda güzel :)

mekanrock

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Siyah ve Mor sevdiğim renkler o yüzden :)

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
siten güzel .. rock sitelerinin olmazsa olmazı siyah tema kullanmışsınız mor renkte uyumlu olabilir ama siyah koyu olduğu için parlak mor yapmayın cırtlak oluyo..
ayrıca site geliştiricisi kim bilmiyorum ama mkportal sistemini kullanmış bende çok kullanmıştım çok oturaklı bi sistemdir ama sizin sitenizde biraz düzensizlik var gibi..

mekanrock

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim radon. Site geliştiricisi benim, evet mkportal kullandım düzeltmeler yapmaya çalıştım ama sonra bıraktım. Çünkü joomla ile geliştirmeye devam edicem farklı özellikler, farklı bir tema sizlerle olacak..

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
joomla seçimin iyi olmuş .. severim joomlayı .. :)

forum olarakda SMF kullansaydın daha iyi olurdu ..

WarGasm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim onerilerim gruplari tarza gore ayirilip isme gore dizilmesi daha hos olabilir Iron Maiden in ustunde isim sirasina gore dizilmedigi halde rammstein etc gormek pek hos degil.
biyografiler forum degil de bir modul uzerinde yazilsa bu karisikligin onune gecilirdi bu da 1. onerime paralel bir kendin oner kendin cozumleye benzedi :D
anasayfadaki haberleri yaz aylarinda konserler uzerine yazman daha mantikli olur digerlerini haberler bolumunde yazabilirsin ve eminimki insanlarin ilgisini yeni album ismi yeni albumun detaylarindan daha etkileyici olur gorusundeyim
oyunlar ve sohbet bolumleri bana cok anlamsiz geldi acikcasi sohbet belki bir nebze ama oyunlarin boyle bir portalda ne aradigini dusunmeden ve soramadan edemedim.
galeri konusuna gelirsek gothic fotograflar ne alaka onu da cozemedim acikcasi sanirim bende bi problem war :P
bir de black agirlikli olmasi da diger bir eksi yon bence... bu da kategorize edilerek herkesin begendigi tarza gore girmesi daha mantikli olabilir.. simdilik bu kadar yeterli gibi :) kolay gelsin.

Imhoteph

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok güzel bi site olmuş. Emeğine sağlık. Ayrıca bi hatırlatıyım 27 Temmuz'u unutmayın arkadaşlar. Sonrası yok!!!

mekanrock

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Yaklaşık 2 ay sürecek bir değişim süreci içerisine girmiş bulunmaktayız. Bu değişim süreci sonucunda yeni özellikler ve ... neyse bu kadar bilgi yeterli:) Sitemiz tamamlandığında buradan tekrar duyuracağım.