Roberto Carlos : Beşiktaş bizi zorlayamaz

Bu konuyu okuyanlar

Link

Müdavim
Emektar
Katılım
26 Şubat 2007
Mesajlar
2,746
Reaksiyon puanı
16
Puanları
38
Fenerbahçe'ye geldiği günden bu yana taraflı tarafsız herkesin sevgilisi olan Roberto Carlos, tatilde bulunduğu Madrid'ten DHA'ya önemli açıklamalarda bulundu.

DHA muhabirinin telefon ile ulaştığı Roberto Carlos, Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve Fenerbahçe ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Öncelikle Şampiyonlar Ligi'ndeki grubu değerlendiren Carlos, bu gruptan birinci olarak çıkabileceklerini ifade ederek, "İnter gruptaki en ciddi rakip olarak göze çarpıyor. Bizim de grupta birinci olma şansımız var.

Tabiki zor maçlar bizi bekliyor, ama İnter ile oynayacağımız ilk maçtan galibiyet ile ayrılırsak gruptan birinci olarak çıkma şansımız artar. Süper Kupa maçında Beşiktaş'a karşı ve eleme maçlarında Anderlecht'e karşı iyi oyunlar ortaya koyduk. Bu oyunları sürdürürsek başarılı oluruz" diye konuştu.

"ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BİZİ EN ÇOK GALATASARAY ZORLAR"

Roberto Carlos, lig yarışında Fenerbahçe'yi kim zorlar sorusuna ise, "Galatasaray" cevabını verdi. Roberto Carlos, "Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray şampiyonluk için şansı en yüksek olan takımlar. Burada Şampiyonluk yolunda bizi en çok zorlayacak olan takım ise bence Galatasaray" dedi.

"LİNCOLN ÇOK İYİ BİR OYUNCU"

Roberto Carlos, Lincoln ile kıyaslanması ile ilgili ise, "Lincoln çok kaliteli bir oyuncu. Bunu herkes biliyor zaten. Benim kariyerim ortada.
Milli takım ve Real Madrid'te yıllarca oynadım. O yüzden kıyaslama yapmak yanlış. Ama Lincoln çok iyi bir oyuncu" ifadesini kullandı.

"ORTA SAHANIN SOLUNDA OYNARIM"

Carlos, orta sahanın solunda oynatılması gerektiği yönünde basında yapılan yorumlar için de çok net konuştu. Brezilyalı yıldız, "Zico bana orta sahanın solunda görev verirse oynarım" dedi.

Tecrübeli yıldız, "Ben yıllardır Brezilya'da ve Real Madrid'te sol bek olarak görev yaptım. Eğer Zico bana gelip orta sahanın solunda oyna derse, benim için bir problem yok. Daha önce Palmeiaras'ta orta sahanın solunda görev yapmıştım" şeklinde konuştu.

"KURA ÇEKİMİ SONRASI FİGO İLE KONUŞTUM. KENDİSİ FENERBAHÇE'NİN İYİ BİR EKİP OLDUĞUNU SÖYLEDİ"

Carlos ayrıca, İnter'de forma giyen Luis Figo ile Şampiyonlar Ligi kura çekimi sonrası konuştuğunu ifade ederek, "Figo ile konuştum. Kendisi Türkiye'deki atmosferin çok etkili olduğunu söyledi. Fenerbahçe'yi iyi ve kaliteli bir ekip olarak görüyor" diye konuştu.

"ZİCO ÇOK KALİTELİ BİR TEKNİK ADAM"

Roberto Carlos ayrıca, çok eleştirilen Zico'ya da sahip çıkarak, şunları söyledi:

"Zico bizim ile her zaman konuşan ve iletişimde olan bir teknik adam. Samandıra'da sürekli bizimle konuşuyor. Hepimiz kendisinden memnunuz." Brezilyalı yıldız, Fenerbahçe'nin çalışmalarına katılmak için yarın İstanbul'a dönecek.


Kaynak : DHA
 

gokhans19

Müdavim
Katılım
2 Ağustos 2007
Mesajlar
1,632
Reaksiyon puanı
5
Puanları
0
Doğru zorlayamaz çünkü güle oynaya yeniyo sizi zorlamaya ne gerek var.

( Mesajınızı düzenledim , lütfen diğer takım taraftarlarını tahrik edecek sözler söylemeyin )
 

Son mesajlar

Üst