Roadstar Rd-9110n navigasyon güncellemesi?

the-godfather

Doçent
Reaksiyon puanı
32
Arkadaslar elimde...
Roadstar Rd-9110n arac navigasyonu var opel taktım güncellenmesi lazım IGO yazılım elinizde varsa mail olarak gönderirmisnz ??
Ekli dosyayı görüntüle 13723
f-roadstar-rd-9110n-oto-multimedya-sistemi.jpg

alper34

Asistan
Reaksiyon puanı
46
Elindeki sd kartı bu şekilde güncellemen gerek öbür türlü hata verir sd kartta çünkü lisansı. Ben hiç yok diye düşündüm. Bu şekilde 5 dk da günceller her şeyi.

*Navigasyon Haritanızı güncellemek için lütfen aşağıdaki adımları izleyiniz.*

1. http://www.naviextras.com websitesini ziyaret ederek, sol tarafta bulunan “Kullanıcı Profili Oluştur” kısmından üyelik işlemlerini tamamlayınız.
2. Üyelik işlemlerini tamamladıktan sonra “İNDİRME” bölümüne tıklayarak Toolbox programını bilgisayarınıza indirip, kurunuz.
3. Navigasyon cihazınızda bulunan sd kartı yada cihazınızı usb kablo ile bilgisayara bağladıktan sonra, Toolbox programını çalıştırınız.
4. Üye olduğunuz kullanıcı adı ve şifrenizi yazarak toolbox programına giriş yapınız.
nav1.jpg
5. Sd kartınızı doğru bir biçimde bağladıktan sonra, Toolbox programı sd kartınızı tanıyacak ve cihaz marka ve modelinizi sol üst köşede gösterecektir.
nav2.jpg
6. Bu aşamadan sonra, tüm güncelleme işlemlerini, farklı ülke haritalarını ve farklı içerikleri Toolbox programı yardımıyla indirip, sd kartınıza yükleyebilirsiniz.
7. Güncelleme kısmına tıklayıp, güncelle butonuna tıkladıktan sonra Toolbox programı otomatik olarak en güncel haritayı indirip cihazınıza yükleyecektir.
8. Ayarlar kısmından dil ayarlarını değiştirebilirsiniz.
nav3.jpg

the-godfather

Doçent
Reaksiyon puanı
32
Elindeki sd kartı bu şekilde güncellemen gerek öbür türlü hata verir sd kartta çünkü lisansı. Ben hiç yok diye düşündüm. Bu şekilde 5 dk da günceller her şeyi.

*Navigasyon Haritanızı güncellemek için lütfen aşağıdaki adımları izleyiniz.*

1. http://www.naviextras.com websitesini ziyaret ederek, sol tarafta bulunan “Kullanıcı Profili Oluştur” kısmından üyelik işlemlerini tamamlayınız.
2. Üyelik işlemlerini tamamladıktan sonra “İNDİRME” bölümüne tıklayarak Toolbox programını bilgisayarınıza indirip, kurunuz.
3. Navigasyon cihazınızda bulunan sd kartı yada cihazınızı usb kablo ile bilgisayara bağladıktan sonra, Toolbox programını çalıştırınız.
4. Üye olduğunuz kullanıcı adı ve şifrenizi yazarak toolbox programına giriş yapınız.
nav1.jpg
5. Sd kartınızı doğru bir biçimde bağladıktan sonra, Toolbox programı sd kartınızı tanıyacak ve cihaz marka ve modelinizi sol üst köşede gösterecektir.
nav2.jpg
6. Bu aşamadan sonra, tüm güncelleme işlemlerini, farklı ülke haritalarını ve farklı içerikleri Toolbox programı yardımıyla indirip, sd kartınıza yükleyebilirsiniz.
7. Güncelleme kısmına tıklayıp, güncelle butonuna tıkladıktan sonra Toolbox programı otomatik olarak en güncel haritayı indirip cihazınıza yükleyecektir.
8. Ayarlar kısmından dil ayarlarını değiştirebilirsiniz.
nav3.jpg

Anasayfa , katalog, cihaz, yedekle ,transfer sol tarafta olan menü gelmiyor Sd cartı aldım bu programı senin dediğin gibi yaptım sonra SD cardı pcye bağladım olmuyor yani sol menüdekiler cıkmıyor bağlanamıyor sorun ne

alper34

Asistan
Reaksiyon puanı
46
Gelmiyorsa bilgisayarla alakalı yazılım eksik kurulmuş o zaman antivirüsü kapatıp unistaller programıyla slip tekrar denersen. birde kendine kullanıcı adı alıp şifreyle bu programda griş yaptın mı oturum açtın mı.

the-godfather

Doçent
Reaksiyon puanı
32
ben 20 liraya güncelledim ekranı cekip atıcam arkadaslar cok güzel oldu şimdi :))

saltiks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba bende bu üründen aldım araçıma taktırdım . lakin içinde hafıza kartı çıkmadı. bende kendim bir tane hazırlayayım diyorum . igo harita indirdim hafıza kartına attım ama nasıl yükleyeçeğim konusunda pek beceri sağlayamadım.cihaz win ce 6 sürümüne sahip . biri yardım ederse çok güzel olacak dua ederiz inşaallah.

skops

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
RODSTAR RD 9115N Cihazın yazılımı varsa arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz

Cumali ÖZTÜRK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
merhaba arkadaşlar bana da Roadstar RD 9100N cihazın harita değil tüm yazılımı gerekmektedir. yardımcı olabilirmisiniz. Servise sordum 200 TL ücret istediler.