Rig için psu önerinize ihtiyacım var

furkanyld

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Selamlar arkadaşlar 4 kartlı bir rig kuruyorum yaklaşık 1650w bir psu ihtiyacım var. İlerki zamanlarda 2 kart daha eklemeyi düşünüyorum. Hangi marka psu önerirsiniz ? Redrock düşünüyordum ancak çok fazla kötü yorum gördüm

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,078
4 e.kartının modeli nedir.

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,078
RTX 3070 ,4 adet e.kartını çalıştıracak bi sistem, 1250 watt power ister. 650 -700 watt,anında patlar.

Seasonic, coolermaster,corsair,silverstone,hıghpower ,fsp gibi,markalara bakın.

404 Error

Dekan
Reaksiyon puanı
12,459
4 tane RTX 3070 alıyorsam Seasonic, Asus veya Corsair gibi markalardan şaşmazdım. Yani en üst seviyeleri falan. Almışken sağlam ve iyi bir şey almak lazım.

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
Selamlar arkadaşlar 4 kartlı bir rig kuruyorum yaklaşık 1650w bir psu ihtiyacım var. İlerki zamanlarda 2 kart daha eklemeyi düşünüyorum. Hangi marka psu önerirsiniz ? Redrock düşünüyordum ancak çok fazla kötü yorum gördüm
Sonra insanlar neden sistem toplayamıyor ?

bang1

Profesör
Reaksiyon puanı
1,758
yeter salın şu kartları yakında mining kartları çıkıyor onu alın bari

ghost_of_sparta

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,799
Bırakın kartlarımızı, gidin Çin'den ASIC kartlar getirtin. Onla Bitcoin de kazılıyor.

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Herkes nasıl bilenmiş miningcilere :D Hocam en iyi markaların en kaliteli üst seviye modellerinden almanız lazım. Mining rigteki en önemli parça denilebilir psu. Şakaya gelmez. Verimliliği yüksek ve kaliteli olmalı.

furkanyld

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Herkes nasıl bilenmiş miningcilere :D Hocam en iyi markaların en kaliteli üst seviye modellerinden almanız lazım. Mining rigteki en önemli parça denilebilir psu. Şakaya gelmez. Verimliliği yüksek ve kaliteli olmalı.
Oyun oynayamayan gençlik burda bize kök söktürüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

@furkanyld, mining yapanlara yatmadan önce beddua okuyorum. İnşAllah bunların RİG'leri yanar diye?.
Neden yapılmasın dostum ? Kripto paraların üretimi bu şekilde gerçekleşiyor ve zaman zaman güzel kazanç sağlıyor bu durumda gpu üreticilerini hedef almanız gerekir oluşan talebi karşılaması gereken kisiler onlar

Son düzenleyen moderatör:

İsimyok08

Profesör
Reaksiyon puanı
6,233
@furkanyld, mining yapanlara yatmadan önce beddua okuyorum. İnşAllah bunların RİG'leri yanar diye?.
Neden ? Boş beddua kendine geçermiş.

yuh adler. i nvidida onları oyun oynamak için üretiyor sizin gibi asalaklar bunlardna maden kazıyor .
işte hayatta nefret ettiğim ve edilen insan tipi açgözlüler. hepiniz cezanızı görüceksiniz. o etherum düştüğünde suratınıza bakım dalga geçicem aşğalicam rezil edeicem. kendi safıma sizlere hater kazandırıcam. çünkü siz hep kazandığnı sanan ama kaybeden asalaklarsınız

inşallah riglerinden kar edemezsin ve elinde patlar insanlar ne umutla bekliyor sizin gibi adiler 3060 larıda bitirir paranızla bir halt yaptığnı sananlar ama hiç bir halt yapamayan asalak ordusunun parçalarındansın.

yazımı okumana görek yok çünkü anlicak zekaya sahip değilsin
Seni ilgilendirir mi ? Adam parasıyla almış kartları. Bu kimseyi ilglilendirmez. Kendi parası ile alıp yapıyor. Kimse karışamaz, edebinizle konuşunuz.

Bu PSU'yu alınız. Taş gibi PSU. 10 sene garantili.