Selamlar arkadaşlar 4 kartlı bir rig kuruyorum yaklaşık 1650w bir psu ihtiyacım var. İlerki zamanlarda 2 kart daha eklemeyi düşünüyorum. Hangi marka psu önerirsiniz ? Redrock düşünüyordum ancak çok fazla kötü yorum gördüm
Erkan kartlarım 4 adet rtx 3070. Ortalama tüketimleri 650-700 watt olucaktır 1200lük bir psu’da işimi görebilir. Sadece kartlarıma zarar vermesin istiyorum4 e.kartının modeli nedir.
Sonra insanlar neden sistem toplayamıyor ?Selamlar arkadaşlar 4 kartlı bir rig kuruyorum yaklaşık 1650w bir psu ihtiyacım var. İlerki zamanlarda 2 kart daha eklemeyi düşünüyorum. Hangi marka psu önerirsiniz ? Redrock düşünüyordum ancak çok fazla kötü yorum gördüm
Üreticinin sorunu ?Şu kartları rahat bırakın artık piyasada kart kalmadı.
Mübarek PSU değil roket bu. Uçak bile çalıştırır bu.ASUS ROG THOR 1200W 80+ Platinum Full Modüler OLED Ekranlı PSU | ITOPYA
ASUS ROG THOR 1200W 80+ Platinum Full Modüler OLED Ekranlı PSU En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG-THOR-1200P ITOPYA'da.www.itopya.com
Oyun oynayamayan gençlik burda bize kök söktürüyorHerkes nasıl bilenmiş miningcilereHocam en iyi markaların en kaliteli üst seviye modellerinden almanız lazım. Mining rigteki en önemli parça denilebilir psu. Şakaya gelmez. Verimliliği yüksek ve kaliteli olmalı.
Neden yapılmasın dostum ? Kripto paraların üretimi bu şekilde gerçekleşiyor ve zaman zaman güzel kazanç sağlıyor bu durumda gpu üreticilerini hedef almanız gerekir oluşan talebi karşılaması gereken kisiler onlar@furkanyld, mining yapanlara yatmadan önce beddua okuyorum. İnşAllah bunların RİG'leri yanar diye?.
alıştım artık hak savunmak bansa hazırımHocam durun ban yiyeceksiniz
Neden ? Boş beddua kendine geçermiş.@furkanyld, mining yapanlara yatmadan önce beddua okuyorum. İnşAllah bunların RİG'leri yanar diye?.
Seni ilgilendirir mi ? Adam parasıyla almış kartları. Bu kimseyi ilglilendirmez. Kendi parası ile alıp yapıyor. Kimse karışamaz, edebinizle konuşunuz.yuh adler. i nvidida onları oyun oynamak için üretiyor sizin gibi asalaklar bunlardna maden kazıyor .
işte hayatta nefret ettiğim ve edilen insan tipi açgözlüler. hepiniz cezanızı görüceksiniz. o etherum düştüğünde suratınıza bakım dalga geçicem aşğalicam rezil edeicem. kendi safıma sizlere hater kazandırıcam. çünkü siz hep kazandığnı sanan ama kaybeden asalaklarsınız
inşallah riglerinden kar edemezsin ve elinde patlar insanlar ne umutla bekliyor sizin gibi adiler 3060 larıda bitirir paranızla bir halt yaptığnı sananlar ama hiç bir halt yapamayan asalak ordusunun parçalarındansın.
yazımı okumana görek yok çünkü anlicak zekaya sahip değilsin
Bu PSU'yu alınız. Taş gibi PSU. 10 sene garantili.ASUS ROG THOR 1200W 80+ Platinum Full Modüler OLED Ekranlı PSU | ITOPYA
ASUS ROG THOR 1200W 80+ Platinum Full Modüler OLED Ekranlı PSU En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG-THOR-1200P ITOPYA'da.www.itopya.com
Sizin ki hak sormak değil, bire bir hakaret. Devamında uyarı vermek zorunda kalabilirim.alıştım artık hak savunmak bansa hazırım
zorlama kardeşim sonucu kötü olucak. ben zaten birazdan gidiyorum bari sen gitmeTamam da onlar yüzünden bize ekran kartı kalmadı.
kendimiz susmassak müdahale ile susturlmamız /99 ihtimal@İ9 10980xe , tamam. Sustum.
Ne içiyorsanız lütfen bizlere de tavsiyelerde bulunun, bizimde kafamız böyle tertemiz olsun..kendimiz susmassak müdahale ile susturlmamız /99 ihtimal
benim zaten şuan susturulmam %10000 ihtimal en azından sen yaşa