7/24
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 51
elektr10 dedi ki:İğne değil de dişi oyan mini matkap fena acıtıyor :S
Senin doktor damak uyuşmadan mı oyuyor

elektr10 dedi ki:İğne değil de dişi oyan mini matkap fena acıtıyor :S

Seninki gibi iki tane yapıyor ama faydası yok :Sonline destek dedi ki:elektr10 dedi ki:İğne değil de dişi oyan mini matkap fena acıtıyor :S
 Cami'ye namaza gittiğimde takke takmıştım.Eve giderken çıkarmayı unutmuşum milletde bana bakıyo diyorum manyakmı bunlar niye bakıyolar,meğer takkeyi kafamda unutmuşum
 Cami'ye namaza gittiğimde takke takmıştım.Eve giderken çıkarmayı unutmuşum milletde bana bakıyo diyorum manyakmı bunlar niye bakıyolar,meğer takkeyi kafamda unutmuşum 
mavinok.ta dedi ki:offf aynen öyle oluyor elektr10 :S
ben bi keresinde öyle bi acı çektim ki dişçi koltuğunda can vereceğimi sandım %(
 oyarken benim ayaklar kontrolden çıktı
 oyarken benim ayaklar kontrolden çıktı  o anda matkabı alıp dişçiye sokasım geldi
 o anda matkabı alıp dişçiye sokasım geldi 
 onlar abidik gubidik şapkalar takınca biz bakıyormuyuz öyle bön bön >X<
 onlar abidik gubidik şapkalar takınca biz bakıyormuyuz öyle bön bön >X<
elektr10 dedi ki:Seninki gibi iki tane yapıyor ama faydası yok :Sonline destek dedi ki:elektr10 dedi ki:İğne değil de dişi oyan mini matkap fena acıtıyor :S
Bir keresinde çürük küçük diye iki dişi uyuşturmak için tek iğne kullandı.Tasarruf etti iğneden >X< Sanki kafamda oyuk açıyor, beni duvara asacak gibi hissettim :S
iol dedi ki:Bu iki iğneyle uyuşmayanlar acaba çok fazla mı ağrı kesici falan kullanıyorlardı.
Bana dişki bir iğne yaptı. Bırak dişimin uyuşmasını direk bayılıyordum.

elektr10 dedi ki:9 yaşlarındayken akıl edemiyor insan bunu

elektr10 dedi ki:10-11 yaşlarındayken akıl edemeyebiyor insan bunu
Ard arda mesaj yazma bakayım online destek
yok be kirici olmak degildi niyetim bilmiyerek olduysam özur dilerim ama gelmis gecmis olay ne yapalim aglayalim mi?Elden bisey gelmez bu fakitten sonracacar dedi ki:JardeL dedi ki:hahahahahahahahahahahahahahaha coookk komiksin yaaa hemde rezilsin

nee guldum yav ben olsam bidaha disari cikmazdim
arkadaşlar kırıcı olmayalım, bu dalgınlık herkesin başına gelebilir!

JardeL dedi ki:yok be kirici olmak degildi niyetim bilmiyerek olduysam özur dilerim ama gelmis gecmis olay ne yapalim aglayalim mi?Elden bisey gelmez bu fakitten sonracacar dedi ki:JardeL dedi ki:hahahahahahahahahahahahahahaha coookk komiksin yaaa hemde rezilsin

nee guldum yav ben olsam bidaha disari cikmazdim
arkadaşlar kırıcı olmayalım, bu dalgınlık herkesin başına gelebilir!
Bu konuyu aslinda sabit yapilmasi lazim gelen gecen okusun
 bazen şiddet işe yarıyo(muş)
 bazen şiddet işe yarıyo(muş) 
As_yA dedi ki:ilk diş sorunum degildi ama söyliyeyim bu 20 lik diş ne diş cektirmeye benziyo nede kanal tedavisineberbat bişey

Hatta kadın çekmiş dişimi ben farketmemişim, ağzım açık bekliyorum öyle
 Hatta kadın çekmiş dişimi ben farketmemişim, ağzım açık bekliyorum öyle 

)
 )