7/24
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 51
elektr10 dedi ki:İğne değil de dişi oyan mini matkap fena acıtıyor :S
Senin doktor damak uyuşmadan mı oyuyor

elektr10 dedi ki:İğne değil de dişi oyan mini matkap fena acıtıyor :S
Seninki gibi iki tane yapıyor ama faydası yok :Sonline destek dedi ki:elektr10 dedi ki:İğne değil de dişi oyan mini matkap fena acıtıyor :S
Senin doktor damak uyuşmadan mı oyuyor![]()
mavinok.ta dedi ki:offf aynen öyle oluyor elektr10 :S
ben bi keresinde öyle bi acı çektim ki dişçi koltuğunda can vereceğimi sandım %(
elektr10 dedi ki:Seninki gibi iki tane yapıyor ama faydası yok :Sonline destek dedi ki:elektr10 dedi ki:İğne değil de dişi oyan mini matkap fena acıtıyor :S
Senin doktor damak uyuşmadan mı oyuyor![]()
Bir keresinde çürük küçük diye iki dişi uyuşturmak için tek iğne kullandı.Tasarruf etti iğneden >X< Sanki kafamda oyuk açıyor, beni duvara asacak gibi hissettim :S
iol dedi ki:Bu iki iğneyle uyuşmayanlar acaba çok fazla mı ağrı kesici falan kullanıyorlardı.
Bana dişki bir iğne yaptı. Bırak dişimin uyuşmasını direk bayılıyordum.
elektr10 dedi ki:9 yaşlarındayken akıl edemiyor insan bunu![]()
elektr10 dedi ki:10-11 yaşlarındayken akıl edemeyebiyor insan bunu
Ard arda mesaj yazma bakayım online destek![]()
yok be kirici olmak degildi niyetim bilmiyerek olduysam özur dilerim ama gelmis gecmis olay ne yapalim aglayalim mi?Elden bisey gelmez bu fakitten sonracacar dedi ki:JardeL dedi ki:hahahahahahahahahahahahahahaha coookk komiksin yaaa hemde rezilsin![]()
![]()
nee guldum yav ben olsam bidaha disari cikmazdim![]()
arkadaşlar kırıcı olmayalım, bu dalgınlık herkesin başına gelebilir!
JardeL dedi ki:yok be kirici olmak degildi niyetim bilmiyerek olduysam özur dilerim ama gelmis gecmis olay ne yapalim aglayalim mi?Elden bisey gelmez bu fakitten sonracacar dedi ki:JardeL dedi ki:hahahahahahahahahahahahahahaha coookk komiksin yaaa hemde rezilsin![]()
![]()
nee guldum yav ben olsam bidaha disari cikmazdim![]()
arkadaşlar kırıcı olmayalım, bu dalgınlık herkesin başına gelebilir!![]()
Bu konuyu aslinda sabit yapilmasi lazim gelen gecen okusun![]()
As_yA dedi ki:ilk diş sorunum degildi ama söyliyeyim bu 20 lik diş ne diş cektirmeye benziyo nede kanal tedavisineberbat bişey
![]()